Sony ZV-1 Firmware update laat je live-streamen met hoge kwaliteit

Geüpdate op 09/02/2021 door Camera Deals – Yoreh

De Sony ZV-1 is geliefd onder vloggers omdat hij bijna alles heeft wat een vlogger of Youtube nodig heeft. Dankzij een nieuwe firmware update is de ZV-1 completer: live-streamen met hoge kwaliteit. 

Dankzij de firmware update is het mogelijk om te live-streamen door de camera aan te sluiten op de computer. Hiermee zend je video en audio van hoge kwaliteit uit. Deze beelden kan je direct streamen naar populaire kanalen als Youtube, Instagram en Facebook en vele anderen.

De Sony ZV-1 is een van onze favoriete vlog camera’s van dit moment en is geliefd onder vloggers en Youtubers. Dit heeft alles te maken met de precieze autofocus, het kantelbare scherm, het goede geluid en de 24-70mm f/1.8-2.8 lens. De sensor van 1″ laat veel licht binnen en dankzij de ingebouwde ND-filters ben je nooit overbelicht terwijl je in 4K filmt.

Sony-DSC-ZV-1-compact-vlog-camera-cameradeals.be

Onderweg streamen

Wanneer je de Sony ZV-1 verbind met een Sony Xperia Smartphone dan kan je zelfs onderweg streamen en de telefoon als tweede scherm gebruiken. Het tweede scherm kan je gebruiken om de live-feed en reacties van kijkers te monitoren. Op deze manier hoef je niet thuis te blijven, maar kan je van elke gewenste locatie streamen via een 4G/5G netwerk of Wifi.

Meer vraag naar streaming

De laatste tijd is er meer vraag naar live-streaming en daarmee wil de consument ook betere audio en videokwaliteit. Sony is hier goed op ingesprongen door deze functie toe te voegen aan hun vlog camera.

De firmware update is te downloaden voor Mac en Windows.

Vind de beste prijzen van vandaag voor de Sony ZV-1 compact vlogcamera

Laatste Amazon prijsupdate was: 19/10/2021 11:12
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Wij vergelijken camera prijzen, schrijven reviews en blogs met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.be

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Wil je een camera kopen maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Volg ons op facebook en mis nooit de belangrijkste berichten! 

Nieuws en recente posts

Camera Deals - Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen, reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, uitgeprobeerd en stuk gemaakt. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s, lenzen, drones en andere apparatuur verschaft. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0