Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

CameraDeals zoekt schrijvers voor een gastblog over fotografie of film!

Wij van CameraDeals zijn op zoek naar enthousiastelingen en professionals die een gastblog willen schrijven over onderwerpen binnen fotografie en film. Denk hierbij aan een artikel over een bepaald product (van camera’s, filters tot statieven), een techniek of uitleg over een bepaalde (fotografie/montage)stijl of software. 

Het belangrijkste is dat je een onderwerp kiest waar jij veel over kan vertellen vanuit jouw expertise. Het is dus van belang dat je ervaring hebt op deze gebieden. Het idee is dat aan het eind van het stuk de lezer iets heeft opgedaan of geleerd.

Waarom schrijven voor cameradeals?

CameraDeals.be is opgericht in juli 2019 met als doel een goede camera product- en prijsvergelijker op de markt te brengen. Daarnaast houden wij onze lezers op de hoogte van het laatste camera nieuws en schrijven we artikelen met fotografie en film tips en informatie over allerlei soorten camera’s.

top20_fotografieblogs-kamera-express-cameradeals.be

 • CameraDeals is door Kamera-Express.nl gekozen als één van de 20 beste fotografieblogs van dit moment! Daar wil jij toch ook voor schrijven?
 • Bestaat sinds juli 2019 en heeft inmiddels minimaal 5000 unieke bezoekers per maand (juli 2020) en groeit nog steeds snel
 • Gastbloggen is handig om je schrijfstijl te oefenen en verbeteren
 • Zelf promotie is goed; het gebruik van eigen foto’s en video moedigen wij aan
 • Het geeft je de kans om jouw expertise te tonen en fans (of nieuwe klanten) van jouw werk te krijgen
 • Wij promoten en delen jouw artikel binnen de website, verschillende pagina’s en onze socials.

Waarom een gastblog schrijven slim is

 • Je kan je eigen werk en materiaal promoten
 • Een link naar jouw website verhoogd de kans op nieuwe klanten
 • Je deelt jouw kennis met anderen en dat verhoogd jouw geloofwaardigheid, of dat van je bedrijf
 • Hij staat altijd online en je kan jouw stuk altijd gebruiken als referentie

Wat wij van jou vragen

Naast dat je goede kennis over het onderwerp hebt, is jouw schrijfstijl ook belangrijk. Je hoeft geen doorgewinterde content schrijver, columnist of blogger te zijn en juist beginnende schrijvers zijn bij ons aan het goede adres. Een gastblog moet minimaal 1500 woorden bevatten met nuttige en unieke informatie.

Het artikel mag alleen op onze website worden geplaatst. Het is wel mogelijk om een korte samenvatting op je eigen website te zetten met een link naar het volledige artikel op CameraDeals. Het dubbel plaatsen van jouw artikel op verschillende websites werkt nadelig voor ons, maar ook voor jou als schrijver.

Promotie van eigen materiaal

Heb je eigen foto’s of video die je kan gebruiker ter ondersteuning van het verhaal, dan is dat alleen maar goed! We raden aan foto’s aan te leveren waarbij jouw watermerk in de foto zit. Onder elke foto vermelden wij ook je naam.

Binnen het artikel is het prima om voorbeelden uit je eigen werk aan te halen, maar het is ook mogelijk om aan het eind van de blog een stukje over jezelf te schrijven. Hierbij kan je een url/backlink plaatsen naar een van je kanalen.

Ja, ik wil gastbloggen!

Wil je voor ons bloggen? Leuk! Stuur dan een e-mail naar info@cameradeals.be met als onderwerp “gastblog” + jouw onderwerp. Vertel daar kort in wie je bent, wat je doet en waar over je zou willen schrijven. Als je eerst meer informatie wil kan je uiteraard ook een mail sturen.

Wij zijn enthousiast, jij ook? Tot snel!

Yoreh, Oprichter van CameraDeals.be

Yoreh-op-pagoda-met-camera-in-myanmar

Yoreh op de pagoda’s in Bagan, Myanmar, 2014

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

beste-4k-6k-8k-camera-van-dit-moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

camera-termen-woordenboek-omslag-cameradeals

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

pijltjes

logo-van-cameradeals

Nieuws en recente posts

Tags:

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
CameraNu Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0