Kamera-Express-nederland-sony-korting
Kamera-Express-belgie-sony-korting

De RED V-Raptor ST is een 600fps 8K camera en met Canon RF vatting

Geüpdate op 04/09/2021 door Camera Deals – Yoreh

RED heeft hun krachtigste en beste camera ooit geïntroduceerd en deze werkt samen met Canon RF-lenzen. De RED V-Raptor ST kost $24,500 en kan tot 600 frames per seconde filmen. De RED V-Raptor ST heeft een nieuw ontworpen sensor van 35.4 megapixels die 8K film tot 120fps kan opnemen of 2K met 600fps. 

Canon RF de nieuwe standaard

Met de Canon RF-vatting lijkt het erop dat de RF Lenzen worden geaccepteerd als de nieuwe standaard voor de cinema-industrie. De nieuwe generatie objectieven van Canon kunnen de hoogste megapixel aantallen aan, zijn van enorm hoge kwaliteit en verwerken alle binnenkomende informatie op de beste manier. Op de RED V-Raptor passen ook Canon EF-lenzen.

Groot dynamisch bereik en RAW

Hoewel 8K-video de kop pakt, moeten we ook zeker aandacht besteden aan het grote dynamisch bereik van meer dan 17 stops. Daarnaast is de scan snelheid van de camera twee keer zo snel als REDs vorige camera’s. Dankzij het Redcode RAW-codec neem je film op in 16-bit RAW en dit werkt zelfs in 8K 120fps. Voor het opslaan van je film gebruik je CFexpress geheugenkaarten.

Nu te koop

De RED V-Raptor ST koop je via de officiële website en je hebt de body voor $24,500 of hert starters pakket voor $29,579.99. In dit pakket zit een 7-Inch monitor, 660GB CFexpress kaart en lezer, twee accu’s en oplader, grip en timecode kabel.

Tags:

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0