Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

The Wrangler is een prachtige cinematische mini-docu geschoten op de Sony Xperia 1 II

Al langere tijd bedreigt de smartphone het bestaan van de digitale camera’s. Gelukkig kan een telefoon nog lang niet wat een systeem- of spiegelreflexcamera kan, maar ze worden steeds beter. Sony heeft sinds kort de Sony Xperia 1 II op de markt en deze is voornamelijk bedoeld voor videomakers en fotografen die echt voor allerhoogste beeldkwaliteit gaan. 

De mini-docu “The Wrangler” gaat over het cowboy leven in het westen van de Verenigde Staten. De docu is gefilmd tijdens de COVID-19 pandemie en een kleine camera en crew komt dan goed van pas.

 

Het bijzondere aan de Xperia 1 II is de speciale Cinema Pro Mode, standaard geïnstalleerd, die je alle video en kleurinstellingen zelf laat bepalen.

Sony-xperia-1-II-telefoon-cameradeals.be

Volgens de makers Jeff Berlin en Adam Feuerman bewees de filmkwaliteiten van de smartphone zich vooral tijdens het opnemen van paarden ren shots. “Met een grotere camera was dit een lastig shot geweest om te maken, we hadden dan veel meer stabilisatie nodig gehad.” In dit geval hebben ze alleen een kleine gimbal gebruikt.

filming-the-wrangler-met-sony-xperia-1-ii-cameradeals.be (1)

Foto: Sony (AlphaUniverse)

Het is bijzonder om te zien hoe snel technologie zich ontwikkeld en wat voor mooie dingen je er mee kan maken. Uiteraard haalt een smartphone als deze nog niet de resultaten van een betere systeemcamera, maar het gaat de goede kant op. Zeker als je de film laat maken door professionals.

Vind de beste deals van vandaag voor de Sony Xperia 1 II

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Beste-drones-van-dit-moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0