De DJI Mini 3 lijkt onderweg en dit is wat we er over weten

Geüpdate op 03/01/2022 door Camera Deals – Yoreh

Sins het begin van december gaan er geruchten rond dat de DJI Mini 3 onderweg is en we hebben een aantal mogelijke specificaties.

De populaire DJI Mini 2 is een van de beste drones die je nu kan kopen en krijgt dus waarschijnlijk een opvolger. De DJI Mini 3 ondergaat zowel van buiten als binnen veranderingen.

Het eerste lek

Het begint wanneer @dealsdrone een schema plaatst met mogelijke release datums voor nieuwe DJI-producten. De DJI Mini 3 staat daarbij gepland voor April 2022 en wordt opgevolgd door de Ronin RS3 en RSC3, een mysterieuze FPV Mini, DJI Inspire 3 en DJI Pocket 3. Het gaat hierbij om geruchten en het is dus afwachten of de overige producten ook daadwerkelijk uitkomen.

DJI-Producten-2022

Het schema van DJI

Het lek lijkt niet zeker over de FPV Mini en dat zou ook kunnen betekenen dat de DJI Mini 3 FPV-mogelijkheden krijgt met een latere update.

Specificaties DJI Mini 3

De blog over drones DroneDJ heeft DJI Mini 3 specificaties in handen gekregen.

 • Nieuw aerodynamisch ontwerp
 • Caron fiber basis
 • Naar beneden gebogen armen
 • Grotere propellers
 • Langere vliegtijd
 • Eén chip voor controller, ISPs, codec en motor
 • Grotere sensor
 • Obstakel sensoren achter, voor en beneden
 • USB-C en MicroSD
 • Onder 250 gram.
DJI-Mini-3-blueprint

Via OsitaLV

Deze specificaties lijken aannemelijk voor een drone van dit formaat en omdat de release datum dichtbij is, zullen we waarschijnlijk nog veel meer geruchten gaan horen.

Lees ook: DJI Mini vs DJI Mini 2

Prijzen van vandaag voor de DJI Mini 2

€459,00
18/01/2022 23:25
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
3 nieuw van €459,00
10 gebruikt van €397,98

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kun je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen we bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.be

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Camera Deals - Yoreh

Camera Deals - Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen, reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, uitgeprobeerd en stuk gemaakt. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s, lenzen, drones en andere apparatuur verschaft. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0