Kamera-Express-nederland-sony-korting
Kamera-Express-belgie-sony-korting

DJI FPV Drone unboxing en proefvlucht video vóór officiële aankondiging

Geüpdate op 17/02/2021 door Camera Deals – Yoreh

Het gaat nog om een niet werkend demo model, maar het is wel interessant om te zien hoe de nieuwe DJI FPV-drone er uit ziet. Verpakt in dezelfde doos al waarin hij binnenkort verkocht wordt. 

Youtuber SpiderMonkey FPV heeft een ‘not for sale’ versie van de drone in handen gekregen en laat de drone uitgebreid zien, nog vóór deze officieel is aangekondigd.

DJI FPV

De First Person View (FPV) drone is de eerste van DJI in zijn soort en gemaakt voor de piloten die extreme manoeuvres willen uithalen. Normaal zijn drones als deze lastig te besturen en gebouwd door de piloten zelf. DJI wil een drone op de markt brengen die, net zoals de andere modellen, makkelijker te besturen is.

DJI-fpv-drone-cameradeals.be

Om te kunnen racen heb je goed zicht nodig en daarom komen drones als deze bijna altijd met speciale Goggles. Volgens de Youtube is de speciale bril lichter dan de oude DJI Goggles en zit deze comfortabeler.

Eigenschappen DJI FPV Race Drone

De eigenschappen zijn gelekt door @OsitaLV.

  • 4K 60fps on-board video-opnames
  • 5-inch propellers
  • 6S Accu
  • 150 km/u topsnelheid
  • 3 vliegmodi
  • FPV camera-tilt van afstand
  • GPS voor Return To Home

Afgaand op de beeldverhouding en kwaliteit van de proefvlucht video zou je denken dat het om een nep-video gaat. Maar, hij komt wel van hetzelfde kanaal als de unboxing video.

Aankondiging

Er is nog geen officiële datum voor de release van deze drone, maar nu er een video online staat met veel informatie, kan er wel eens extra druk op DJI komen te staan.

De beste prijzen van vandaag voor de DJI Mavic Air 2

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kan je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.be

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Wil je een camera kopen maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0