DJI FPV First Person View race drone aangekondigd

Geüpdate op 06/03/2021 door Camera Deals – Yoreh

DJI heeft zojuist hun eerste race drone aangekondigd en begeeft zich daarmee op nieuw terrein. De DJI FPV is snel en film in 4K UHD, terwijl je alles door de DJI Goggles V2 volgt. 

FPV staat voor First Person View en deze term wordt vooral in computerspellen gebruikt waarbij je de beeldhoek ziet die het personage heeft, maar o.a. ook voor drones wanneer je een speciale bril op hebt waardoor je het beeld ziet dat de drone vastlegt. De drone koop je als DJI FPV Combo, waar je de bril bij krijgt.

Het vliegen van FPV Drones is al jarenlang mateloos populair en tot nu toe eigenlijk alleen weggelegd voor de zelfbouwers. De DJI FPV is de eerste ready-to-fly drone op de markt en kan daarmee miljoenen nieuwe piloten bereiken.

DJI-FPV-Drone-combo-cameradeals.be

Racen met hoge snelheid

De topsnelheid van de DJI FPV is 128 km/u wat voor een race drone een veel voorkomende snelheid is, maar voor DJI een nieuw record. Qua handelingen gaat alles handmatig, maar er zijn ook automatische modussen beschikbaar. Bij de drone krijg je de DJI Goggles V2 die je eerder al kon kopen voor andere FPV Drones. De Drone is bedoeld voor vliegers vanaf 16 jaar oud en bedoeld om bijzondere manoeuvres te maken terwijl je alles vastlegt in de hoogste videokwaliteit.

Bekijk ook: De beste drones van dit moment

Bekijk ook: Nieuwe drone wet- en regelgeving in Europa vanaf 2021

Vastleggen in 4K UHD

Terwijl je racet en tolt met 128 km/u kan je de beelden vastleggen met een maximale resolutie van 4K 60fps of Full HD 120fps. Dit wordt opgenomen op een 1/2.3 inch sensor en met een maximale beeldhoek van 150 graden. De camera zit gemonteerd op een gimbal en is altijd naar voren gericht op 45˚. Dankzij de sterke 6S accu’s van 22V blijft de FPV tot 20 minuten in de licht. De LED-lampjes op de accu kunnen door de piloot van kleur verwisseld worden.

Aanpassen aan jouw stijl

Het romp omhulsel is te verwisselen door andere kleuren (een gele zit in de doos) en daarmee kan je de drone personaliseren. Verder heeft de drone beeldstabilisatie, automatisch opnemen tijdens het opstijgen, distortion en roll-correctie mogelijkheden en vele andere opties. Zo zijn er 3 vlieg modussen beschikbaar. In de N-modus vlieg je zo als een normale drone zou doen, maar nog steeds met veel bewegingsvrijheid. In de S-modus ontgrendel je de basisfucnties van FPV-vleigen, terwijl je in M-modus volledig handmatig vliegt en kan doen wat je wilt. De M-modus is uiteraard het beste voor de meer getrainde piloot.

Voor elke piloot

Volgens DJI is de FPV Drone geschikt voor elke piloot, dus ook de beginnende. De speciale introductie functie zet de obstakel-detectie sensoren aan en laat de drone automatisch hoveren (zweven op één plek). Hierdoor kan je rustig steeds een stapje verder en uiteindelijk waanzinnige beelden maken.

DJI-FPV-Drone-combo-cameradeals.be

Besturen met joystick

Het is mogelijk om de optionele Motion Controller joystick te kopen, waarmee je een andere vliegervaring krijgt. Standaard krijg je een controller die doet denken aan die van een game console. Wanneer je de optionele joystick beweegt volgt de drone diezelfde beweging.

Prijs en beschikbaarheid

De DJI FPV Combo is direct beschikbaar vanaf de DJI website en kost €1349. De Drone los is €719 en de optionele Motion Controller koop je voor €149.

Prijzen voor de DJI FPV (Combo)

Toon alles + Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor DJI FPV Combo drone
Laatste updates:
 • €1.128,00 - 23/11/2021
 • €1.149,00 - 19/11/2021
 • €1.319,00 - 21/10/2021
 • €1.349,00 - 05/10/2021
 • €1.249,00 - 21/09/2021
 • €1.349,00 - 09/07/2021
 • €1.319,00 - 25/06/2021
 • €1.249,00 - 23/06/2021
Sinds: 19/06/2021
 • Hoogste prijs: €1.349,00 - 19/06/2021
 • Laagste prijs: €1.128,00 - 23/11/2021
Laatste Amazon prijsupdate was: 28/09/2021 09:11
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Bekijk ook: De beste drones van dit moment

Bekijk ook: Nieuwe drone wet- en regelgeving in Europa vanaf 2021

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kan je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.be

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Wil je een camera kopen maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Camera Deals - Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen, reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, uitgeprobeerd en stuk gemaakt. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s, lenzen, drones en andere apparatuur verschaft. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0