Met de DJI Mini SE is drone fotografie binnen handbereik voor iedereen!

Geüpdate op 21/06/2021 door Camera Deals – Yoreh

Een instapmodel voor drone fotografie van hoge kwaliteit, dat is wat de DJI Mini SE is. Hij kost zo’n €250 en weegt minder dan 250 gram.

Hoewel de DJI Mini en DJI Mini 2 al tot de beste drones van dit moment behoren en ideale instappers zijn, gaat de Mini SE ervoor zorgen dat drone vliegen nóg toegankelijker wordt. Met de SE zet DJI een grote stap in de richting om premium drones en beeldkwaliteit naar het grote publiek te brengen. De Mini 2 kost op dit moment €425 en de Mini heb je voor €348.

Veel kracht voor weinig geld

In de DJI Mini SE zit een 1/2.3″ 12 Megapixel camera waarmee je foto’s maakt met een resolutie van maximaal 4000 × 3000. Qua film haal je een resolutie van 2.7K en alles zal stabiel zijn dankzij de 3-assige gimbal. Op een volle accu vlieg je volgens de verpakking 30 minuten, maar dit zal waarschijnlijk 27 minuten zijn in het echt.

DJI-Mini-SE-drone-beginners-drone

Tot 6KM

De controller heeft een bereik van maximaal 6 kilometer. Dit is een afstand die je nooit zult halen omdat de accu niet sterk genoeg is. Maar dankzij het sterke signaal is het wel makkelijker vliegen in gebieden waar het signaal kan worden verstoord.

Geen vliegbewijs nodig

Vanwege de Europese regelgeving voor drones moet je voor drones van 250 gram of zwaarder een vliegbewijs halen. De Mini SE weeg 249 gram en dat betekent dat deze als consumenten speelgoed wordt gezien. Uiteraard weten we dat alles wat DJI op de markt brengt van hoge kwaliteit is. Nu is het alleen nodig om de drone te registeren en je bent klaar om te vliegen.

Nog niet alle details bekend

De Mini SE is al in een Walmart in de VS gespot, dus dat hij bestaat is zeker. Maar we weten nog niet wanneer deze in Europa beschikbaar is en wat de exacte prijs wordt. Ook missen er nog een aantal details. Maar die zullen we snel te weten krijgen.

DJI-Mini-SE-drone-beginners-drone

Specificaties DJI Mini SE

 • Eén requentie
 • 1/2.3 12MP sensor
 • 2.7K film
 • 3-assige gimbal voor stabilisatie
 • Single shot en Interval foto modi
 • 4:3 4000 x 3000 en 16:9 4000 x 2250 foto resoluties
 • 2.7K: 2720 x 1530 25/30fps, Full HDL 1920 x 1080 25/30/50/60fps film
 • Dronie, Circle, Helix en Rocket QuickShot modi
 • 720p/30p beeld naar afstandsbediening
 • Auto Exposure Bracketing (AEB): 3 gebrackte frames met 2/3 EV
 • 30 minuten vliegtijd
 • 6KM controller bereik
 • 249 gram

DJI Mini 2 prijzen van vandaag

DJI Mini  prijzen van vandaag

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kan je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera-informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste camera, objectief, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera-overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.be

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364camera-lens-fotografie-informatie-uitleg-overzichtspagina-2

Wil je een camera kopen, maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Camera Deals - Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen, reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, uitgeprobeerd en stuk gemaakt. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s, lenzen, drones en andere apparatuur verschaft. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0