Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

Een kijkje in de DJI fabriek en hoe drones worden gemaakt

Voor het eerst in DJI’s 14 jarige bestaan zijn er beelden naar buiten gekomen die tonen hoe de populaire drones worden geassembleerd. Dit is grotendeels een geautomatiseerd proces, maar er komt toch nog een hoop mankracht bij kijken. 

De video, die inmiddels is gedeeld door DJI zelf, kwam uit een lek en is maar een klein deel van een langere video. Volgens DroneXl.co is het fragment onderdeel van een langere video die waarschijnlijk werd getoond aan investeerders of belangrijke personen voor DJI.

In video zie je hoe de DJI Mavic 2 Zoom in elkaar wordt gezet, maar het proces voor de Mavic 2 Pro zal waarschijnlijk hetzelfde zijn. Bijzonder om te zien is hoe de drones, na assemblage, zelf taken uitvoeren zonder bijkomstigheid van een mens of een afstandsbediening. Door een QR-code krijgen ze een taak en die voeren ze uit.

De scherpe ogen bij DroneXl zien in het allerlaatste shot een drone met een oranje kop en dat kan volgens hen duiden op een nieuw model dat voor de landbouw kan worden ingezet.

Autel Robotics

Autel Robotics is bij lange na niet zo populair en bekend als DJI, maar heeft met de EVO II Pro 6K en EVO II 8K geweldige drones op de markt gebracht die hoog scoren in onze beste drones van dit moment lijst. Ook van dit proces is een (hele) korte video gelekt.

Vind de beste prijzen van vandaag voor de DJI Mavic Pro 2

Vind de beste prijzen van vandaag voor de DJI Mavic Zoom 2

Vind de beste prijzen van vandaag voor de Autel EVO II Pro 6K

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0