Gelekte foto’s laten een DJI FPV race drone zien met 4K 60fps

blank

Geüpdate op 04/03/2021 door Camera Deals – Yoreh

Via het instagram account van OsitalLV zijn een aantal foto’s gelekt van een nieuwe DJI FPV Drone die hoge snelheden haalt en ook nog eens 4K film schiet. 

De foto’s laten een DJI FPV Combo zien met een nog onbekende drone en een nieuw ontwerp. De drone heeft DJI Goggles, een console achtige afstandsbediening, 5-inch propellers en een maximumsnelheid van 140 km/u! Daarnaast is er een ingebouwde camera aanwezig waarbij de camera op afstand kan worden bediend op de tilt-as (omhoog/omlaag).

DJI-fpv-race-drone-cameradeals.be

Foto: @OsitaLV

DJI staat niet bekend om hun sport FPV (First Person View) drones en brengt voornamelijk drones uit voor het maken van rustige cinematische video beelden.

DJI-fpv-race-drone-cameradeals.be

Foto: @OsitaLV

Bekijk ook: de beste drones van dit moment

Eigenschappen DJI FPV Race Drone

De eigenschappen zijn gelekt door @OsitaLV.

  • 4K 60fps on-board video-opnames
  • 5-inch propellers
  • 6S Accu
  • 150 km/u topsnelheid
  • 3 vliegmodi
  • FPV camera-tilt van afstand
  • GPS voor Return To Home

Een race film drone die geen races wint

De DJI FPV (als dat de echte naam wordt) heeft drie verschillende vlieg modi en een ingebouwde GPS zodat je de drone naar huis kan laten vliegen door een druk op de knop.

De FPV drone is qua bouw nogal bulkig en zal dus geen race winnen als deze het opneemt tegen getunede race drones. De toevoeging van 4K 60fps door DJI kan er op duiden dat het bedrijf een film drone wil maken waarmee je shots van hoge kwaliteit schiet in een dynamische omgeving. De huidige drones zijn vrij langzaam (tot 70km/u) en echt dynamische shots zijn lastig om te maken.

DJI-fpv-race-drone-cameradeals.be

Foto: @OsitaLV

Om dat camera alleen omhoog en omlaag kan (tilt) krijg je een vliegtuig effect als je naar links en rechts wil. Dit opent een nieuwe wereld voor filmmakers. Zo vlieg je makkelijker door gebouwen, maar ook het volgen van snelle objecten als auto’s wordt een stuk makkelijker.

DJI-fpv-race-drone-cameradeals.be

Foto: @OsitaLV

Beschikbaarheid van de DJI FPV

De nieuwe DJI Mini 2 is er pas net en het is zeer onwaarschijnlijk dat we de nieuwe drone al in 2020 zien. Aan de andere kan heeft COVID-19 vele schema’s overhoop gegooid en weet je dus maar nooit wat er gaat gebeuren. Uiteraard zijn wij erbij als er meer informatie beschikbaar is.

Bekijk ook: de beste drones van dit moment

De beste DJI FPV Combo prijzen van vandaag

Laatste Amazon prijsupdate was: 20/07/2021 22:12
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en blogs met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.be

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0