Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

De Canon PowerShot Zoom is een pocket telescoop camera voor sport en wild

blank
blank

Canon staat er om bekend om af en toe futuristische concepten de wereld in te sturen, maar vaak komen deze niet echt tot leven. Echter, is de Canon PowerShot zoom een camera die het daglicht wellicht wel gaat zien. 

De PowerShot Zoom is een telezoom camera die er uit ziet als een monoculair kijker, maar is eigenlijk een compacte foto- én videocamera met een enorme zoom tot 800mm. Met een compacte camera als deze wil canon vooral vogelspotters en wild- en sportliefhebbers aanspreken. Het is de ideale camera om ver in te zoomen, zonder zware apparatuur mee te hoeven nemen.

Canon-powershot-zoom-compact-camera-cameradeals.be (2)

Crowdfunding

De kleine camera werd gelanceerd via de Japanse crowdfunding pagina Makuake en haalde al snel zijn gewenste budget. Early Adopters kregen de kans deze camera aan te schaffen voor zo’n €250 en inmiddels heeft Canon al meer dan 1000 mensen gevonden die het project steunen.

Opvallend is de crowdfunding wel, aangezien Canon een machtig camera bedrijf is dat deze manier van geld ophalen niet nodig heeft. Het lijkt er op dat Canon op deze manier nieuwe concepten wil testen en kijken of er animo voor is.

Canon-powershot-zoom-compact-camera-cameradeals.be (2)

Specificaties Canon PowerShot Zoom

De compacte camera weegt 145 gram en kan je met een koordje rond je nek hangen. De lens heeft een brandpuntsafstand van 100-400mm (35mm-equivalent) en een diafragma van f/5.6-6.3. De beelden worden opgenomen met een kleine 1/3 inch sensor met 12 megapixels en heeft de mogelijkheid om 10 foto’s per seconde te maken en Full HD 1080p video op te nemen.

De beelden worden opgeslagen op een Micro SD kaart, maar je kan ze over overzetten naar je telefoon. Het is zelfs mogelijk live mee te kijken en je telefoon als extern scherm te gebruiken.

Prijzen voor de Canon PowerShot Zoom

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart