Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

De Funleader 18mm f/8 gadget is een bodydop en prime lens

blank
blank

Soms kom je interessante en rare camera gadgets tegen die het vermelden waard zijn en dat is ook het geval met de Funleader 18mm lensdop en lens in één. 

Deze lensdop is gemaakt voor full frame spiegelreflex- en systeemcamera’s en dient als lensdop. Daarnaast kan je hem gebruiken als 18mm f/8 lens. Volgens de makers krijg je scherpe beelden, met veel contrasten en natuurlijke kleuren en zonder vervormingen.

funleader-18mm-f8-lens-en-lensdop-in-een-cameradeals.be

Bouw

Het kleine dopje en lensje heeft een dikte van maar 15mm en weegt net 80 gram. Dat maakt deze lenskap, maar ietsjes dikker dan een normale kap. Omdat er geen elektronische elementen aanwezig zijn heeft Funleader deze lens-dop zo klein weten te houden.

De lens is opgebouwd uit 6 elementen en verdeeld in 4 groepen, waarmee je een beeldhoek van 100 graden hebt. Aan de voorzijde is er een multi-coating verwerkt.

funleader-18mm-f8-lens-en-lensdop-in-een-cameradeals.be

De minimale focusafstand is 80 centimeter en gaat tot oneindig. Dit houdt is dat je vrijwel elk onderwerp goed op de foto kan krijgen wanneer je een snellere sluitertijd gebruikt.

funleader-18mm-f8-lens-en-lensdop-in-een-cameradeals.be

Beschikbaarheid

Goed om te weten is dat dit geen kickstarter project meer is, maar een product dat al te koop is en een leuk cadeau kan zijn tijdens de feestdagen. Het project haalde $35.000 op in 2019 en beschikbaar voor het grote publiek. De lens is beschikbaar voor Sony E, Canon RF, Fujifilm X, Nikon Z en Leica L vattingen en kost € 128 ($ 149,98) inclusief verzendkosten.

Voorbeeldfoto’s

funleader-18mm-f8-lens-en-lensdop-in-een-cameradeals.be funleader-18mm-f8-lens-en-lensdop-in-een-cameradeals.be

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0