Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

De ‘JollyLook Auto’ is misschien wel de raarste en leukste camera van dit jaar

Wanneer je systeem- of spiegelreflexcamera’s maakt is het moeilijk om iets totaal anders te doen, iets dat Fujifllm heeft geprobeerd met de Fujifilm X-Pro3 en het weggewerkte scherm. Maar met instantcamera’s kan je alle kanten op. Op kickstarter is het project JollyLook Auto gestart en het heeft inmiddels het doel van $18.000 gemakkelijk behaald. 

De JollyLook Auto is een intantcamera met de look van een oud fototoestel. Het idee achter deze camera is dat hij er niet alleen mooi uit zien, maar dat je ook meer controle hebt over het nemen van de foto dan bij andere instantcamera’s.

JollyLook-Auto-instantcamera-cameradeals.be 2

Hoewel de camera heel klassiek lijkt, is het eigenlijk een heel modern speeltje. De viewfinder is een glaasje dat je omhoog klapt en de focus pas je aan door de lens over de rails te verplaatsen. Het is ook mogelijk om bepaalde filters voor de lens te draaien om een cool effect te krijgen. De camera werkt met Fujifilm Instax foto’s. Draai aan de hendel en je foto wordt geprint.

Lees ook: De koopgids voor een kindercamera

Als je snel bent en project ‘backed’, dan is het mogelijk om de camera voor $79 aan te schaffen. Daarna zal hij worden verkocht voor $129.

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier willen wij helpen bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. Je vindt deze in ons camera overzicht Camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus voeg je toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij hoort? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera uit het buitenland kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0