Kamera-Express-nederland-sony-korting
Kamera-Express-belgie-sony-korting

Finalisten foto’s van Comedy Wildlife awards zijn grappig en vermakelijk

Geüpdate op 06/09/2021 door Camera Deals – Yoreh

Elk jaar berichten we over de Comedy Wildlife Photography Awards omdat de foto’s zeer grappig, mooi en vermakelijk zijn. De 42 finalisten voor de 2021 editie zijn bekend. Ook dit jaar zit het vol met leuke foto’s. 

Denk aan een aap die op de rug van een giraf lijkt te rijden, dansende pinguïns, een aap die net verkeerd terecht komt en een applaudisserende beer.

Zevenduizend inzendingen

Paul Joynsons-Hick, Co-founder van de Comedy Wildlife Photography Awards, zegt dat er dit jaar 7000 foto’s zijn ingezonden en dat de kwaliteit geweldig is deze editie. Het is de zesde editie van de awards en het idee hierachter is dat ze de licht en leuke kant van fotografie willen laten zien, zegt Tom Sullan, Co-founder van de awards.

Donatie

Dit jaar gaat 10 procent van de omzet naar Save Wild Orangtangs. Dit is een stichting die Orang-oetangs opvangt in het Gunung Palung National Park, Borneo, Indonesië.

Stemmen

De winnaar wordt gekozen door de bezoekers en ook jij kan je stem uitbrengen. Je hebt tot 10 oktober 2021 om te stemmen op de foto’s en daarmee maak je kans op een nieuwe Apple iPad. Hieronder zie je een aantal van onze favorieten:

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0