Geen geld voor een Sony of Canon camera? Koop er een van hout!

Geüpdate op 06/12/2021 door Camera Deals – Yoreh

Een Vietnamees bedrijf maakt gedetailleerde houten camera’s van onder andere de Sony A7, Nikon DF, Canon A1 en andere (video) camera modellen. Een leuk cadeau of gewoon voor jou zelf. 

De details zijn met veel aandacht gemaakt en dat maakt deze camera’s zo aantrekkelijk. Het bedrijf Wooden Model Design komt uit de Lâm Đồng provincie in Vietnam, maar verzend hun camera’s wereldwijd. Er is geen officiële website en bestellen gaat via hun Facebook pagina, maar kijkend naar de reacties en reviews lijkt het allemaal ‘echt’. Meer foto’s kan je ook op hun Instagram pagina vinden.

Houten-klassieke-retro-camera

De camera wordt voor je gemaakt en in elkaar gezet, maar je moet he, zelf verzien van een extra laag om hem weerbestendig te maken.

Video-camera-canon-3d

Prijzen voor de houten camera

Het laten maken van de camera kost zo’n €44 en dan moet deze nog worden verscheept. Wat ons betreft een zeer origineel cadeau voor de fotograaf of filmer.

 

Tags:

Camera Deals - Yoreh

Camera Deals - Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen, reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, uitgeprobeerd en stuk gemaakt. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s, lenzen, drones en andere apparatuur verschaft. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0