Stem voor de Wildlife Photography Awards 2020 publieksprijs!

Geüpdate op 10/12/2020 door Camera Deals – Yoreh

De winnaars van de Wildlife Photography Awards 2020 zijn al bekend en nu is het aan het publiek om te stemmen voor de beste foto. De People’s Choice Awards 2020 bestaat uit 25 voorgeselecteerde foto’s.

Deze 25 foto’s zijn door de jury geselecteerd uit 49,000 inzendingen van dit jaar en het zijn andere prenten dan de winnende foto’s van dit jaar. Het National History Museum in Londen organiseert deze competitie al jaren (56 keer!), maar het is de eerste keer dat het publiek ook mag kiezen.

Wat valt er te kiezen?

Er zijn 25 foto’s geselecteerd door de jury en de 5 winnaars zullen hun foto terugzien op de website en de winnaar krijgt zelfs een plekje op de tentoonstelling van de Wildlife Photographer of the Year in Londen. Dit zal voor de fotograaf enorm veel bekendheid opwekken en wellicht een steuntje in de rug zijn.

De selectie van dit jaar bestaat uit onder andere twee Siberische Lynx kittens die spelen in een verlaten speeltuintje, een bever familie die zich bevinden op hun favoriete plek, een leeuw die over zijn koninkrijk heerst, de schattigste eekhoorn en een groep uilen die in harmonie samenleven met de mens.

Stemmen kan tot 2 februari 2021 op de speciale website voor de People’s Choice Awards.

De genomineerde foto’s:

Foto: Sam Sloss

 

Foto: Britta Jaschinski

 

Foto: Andy Parkinson

 

Foto: Guillermo Esteves

Foto: Sergio Marijuán

 

Foto: Sergio Marijuán

 

Foto: Emmanuel Rondeau

 

Foto: Petri Pietiläinen

 

Foto: Karine Aigner

 

Foto: Robert Irwin

 

Foto: Laurent Ballesta

 

Foto: Oliver Richter

 

Foto: Neil Anderson

 

Foto: Frédéric Larrey

 

Foto: Thomas Peschak

 

Foto: Win van den Heever

 

Foto: Pallavi Prasad Laveti

 

Foto: Ami Vitale

 

Foto: Andrew Lee

 

Foto: Mogen Trolle

Foto: Kirsten Luce

 

Foto: Joseph Dominic Anthony

Foto: Gary Meredith

Foto: Douglas Gimesy

Stemmen kan dus tot 2 februari 2021!

En wist je dat je de winnende foto’s van dit jaar in de Wildlife Photographer of the Year Kalender 2021 kan kopen?

wildlife-Photographer-of-the-Year-Kalender-2021

Bekijk kalender

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en blogs met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.be

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

 

Camera Deals - Yoreh

Camera Deals - Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen, reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, uitgeprobeerd en stuk gemaakt. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s, lenzen, drones en andere apparatuur verschaft. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0