Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

Canon EOS M7 met 32MP, 4K/60p, IBIS, 1080P/120, 2 kaartsloten voor €1350

Op verschillende plekken gaat het gerucht dat Canon bezig is met een nieuw APS-C vlaggenschip dat de Canon EOS M7 gaat heten. Tegelijkertijd horen we ook dat dit misschien wel het laatste model van de M-serie wordt. 

Eerder hebben we al geschreven over de komst van de Canon EOS M50 Mark II die een aantal specificaties deelt met de EOS M7. De huidige EOS M50 kost nu zo’n €500 en daarom kan de EOS M7 (€1350) geen vervanging zijn van de EOS M50 Mark II.

Lees ook: De beste systeemcamera’s voor minder dan €500 van dit moment

Lees ook: De beste systeemcamera’s van dit moment

De EOS M7 wordt dus het nieuwe vlaggenschip van de EOS M APS-C serie en gaat gepaard met een 32 megapixel sensor en de mogelijkheid om te filmen in 4K 60fps.

Eigenschappen van de Canon EOS M7

 • 32mp APS-C sensor met DPAF II
 • In-body beeldstabilisatie
 • Vernieuwde DIGIC LSI beeldprocessor
 • Goedkopere elektronische zoeker met 2.36Mdots
 • Dubbele SD Cards, maar met gelimiteerde overdrachtssnelheid
 • 12 foto’s per seconde, maar zonder continu autofocus
 • 4K  UHD film van  24 tot 60fps.
 • Full HD 1080p tot 120fps, met oververhitting bij 120fps
 • CLog modus
 • Kost rond de €1350

Wellicht is de 4K 60fps functie het meest interessant en vooral het feit dat deze niet oververhit. Iets dat wel gebeurd bij de EOS R5 en EOS R6, maar die gebruiken full frame sensoren.

Het is niet duidelijk wat deze geruchten betekenen voor de EOS M50 Mark II, maar het is bijna zeker dat er in ieder geval één nieuw EOS M-model uitkomt in 2020.

Einde van de EOS M-lijn?

De Canon geruchten website CanonRumors meld te hebben gehoord dat de EOS M7 wellicht de laatste EOS M camera wordt. Dat betekent dat er ook geen nieuwe EOS M-lenzen meer uitkomen. Of het klopt is nog niet duidelijk, maar heel raar zou het niet zijn aangezien Canon focust op de EOS R-serie. Wellicht komt er een APS-C sensor versie van de EOS R?

De huidige EOS M-serie:

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

beste-4k-6k-8k-camera-van-dit-moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0