Canon EOS R5c specs gelekt met 8K 30p zonder oververhitting

Geüpdate op 16/11/2021 door Camera Deals – Yoreh

Specificaties van de Canon EOS R5c zijn gelekt en daaruit blijkt, zoals we eerder al vermoedde, dat de camera filmt in 8K 30fps zonder over te verhitten.  Daarnaast zal C-Log 3 en misschien zelfs C-Log 2 onderdeel van de camera zijn. 

Het gerucht komt via Canon Rumors en zij melden dat de body iets groter zal zijn dan die van de Canon EOS R5. Het LCD-scherm zal iets verder van de body zitten, zodat er ruimte is voor het ingebouwde koelingssysteem. De EOS R5c zal ook de 21-pins accessoireschoen bevatten, die we ook op de Canon EOS R3 vinden. Deze kan microfoons en andere accessoires van stroom voorzien en informatie laten delen met de camera.

De release datum van het eerste kwartaal in 2022 wordt waarschijnlijk niet gehaald vanwege het wereldwijde tekort aan componenten. Maar, dat hij in 2022 verschijnt, lijkt vrij zeker.

Eigenschappen Canon EOS R5c

  • Canon Log 3
  • Canon Log 2 misschien
  • Ongeliminteerd 8K 30fps opnemen in Cinema RAW Light, XF-AVC en MP4
  • Timecode in/out
  • Zelfde multipurpose accessoireschoen als Canon EOS R3
  • Actieve koeling
  • 3/8″ of 1/4″ schroefdraad op de elektronische zoeker om top-handle te monteren. Deze zal niet in de weg zitten van de accessoireschoen
  • Grote HDMI-aansluiting
  • Het LCD-scherm zit verder naar achter om plaats te maken voor het koelingssysteem

Prijzen van vandaag voor de Canon EOS R5 body

Laatste Amazon prijsupdate was: 04/08/2021 19:12
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Camera Deals - Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen, reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, uitgeprobeerd en stuk gemaakt. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s, lenzen, drones en andere apparatuur verschaft. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0