De Canon EOS R5c wordt aangekondigd in januari 2022

Geüpdate op 27/12/2021 door Camera Deals – Yoreh

De Canon EOS R5c is bevestigd en wordt naar verluidt aangekondigd halverwege januari 2022. De camera is een geüpdate versie van de EOS R5 en zou in 4K en 8K niet oververhitten. 

Als we de gelekte specificaties moeten geloven is de EOS R5c een video georiënteerde versie van de Canon EOS R5. Hij heeft een actief koelingssysteem dat er voor moet zorgen dat de camera niet oververhit op hoge framerates in 4K en 8K.

Volgens Canon Rumors kunnen we de aankondiging tussen 11 en 18 januari 2022 verwachten. De verkoop zou dan 6 tot 8 weken na de aankondiging moeten beginnen. Maar dat is nog maar afwachten omdat de wereld met een groot chiptekort zitten en camera’s zijn vertraagd of stopgezet.

Canon-EOS-R5-R6-oververhitting-cameradeals.be

De Canon EOS R5 en EOS R6 oververhitten snel en sluiten af wanneer je gebruikmaakt van hoge resoluties en framerates.

Wat is er nieuw?

Nieuwe elementen zijn dus het actieve koelingssysteem dat er voor zorgt dat je ongelimiteerd 8k 30fps filmt, een 21-pins actieve hotshoe die ook op de Canon EOS R3 zit, een grote HDMI-poort en het Canon Log 2 kleurprofiel.

Eigenschappen Canon EOS R5c

  • Canon Log 3
  • Canon Log 2 misschien
  • Ongeliminteerd 8K 30fps opnemen in Cinema RAW Light, XF-AVC en MP4
  • Timecode in/out
  • Zelfde multipurpose accessoireschoen als Canon EOS R3
  • Actieve koeling
  • 3/8″ of 1/4″ schroefdraad op de elektronische zoeker om top-handle te monteren. Deze zal niet in de weg zitten van de accessoireschoen
  • Grote HDMI-aansluiting
  • Het LCD-scherm zit verder naar achter om plaats te maken voor het koelingssysteem

Prijzen van vandaag voor de Canon EOS R5 body

Laatste Amazon prijsupdate was: 16/12/2021 08:11
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
Camera Deals - Yoreh

Camera Deals - Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen, reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, uitgeprobeerd en stuk gemaakt. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s, lenzen, drones en andere apparatuur verschaft. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0