DJI Mavic Air 2 drone foto’s en specificaties gelekt: 48MP camera en 4K, 60fps video

blank
blank

De Braziliaanse vliegautoriteit heeft foto’s gelekt van de nieuwe DJI Mavic Air 2 drone en daar zal DJI zelf niet zo blij mee zijn. Het Chinese bedrijf had namelijk een evenement gepland op 27 april en het lijkt erop dat de DJI Mavic Air 2 dan officieel wordt aangekondigd. 

Belangrijker is wat de nieuwe Mavic Air 2 kan. Zo is het duidelijk geworden dat de opvolger van de Mavic Air een 48 megapixel camera heeft die 4K videobeelden opneemt met 60 frames per seconde. Op de foto’s is te zien dat de drone het ontwerp van de Mavic Pro heeft overgenomen en lijkt op een kleinere versie daarvan.

DJI-Mavic-Air-2-drone-fotos-gelekt-cameradeals.be

Foto: ANATEL

Nieuwe en verbeterde eigenschappen

Ondanks dat hij geen 8K filmt, zoals de EVO II drone, lijkt het wellicht de allerbeste drone van dit moment te worden (voor zijn prijs). Verder heeft de drone een volledig gestabiliseerde gimbal die samenwerkt met de obstakel detectie (360 graden?) en bevat het alle intelligente vliegmodi die je van het Chinese DJI gewend bent. Denk aan ActiveTrack 3.0, Point of Interest, Quickshot en verbeterde vlieg begeleiding.

DJI-Mavic-Air-2-drone-fotos-gelekt-cameradeals.be

Foto: ANATEL

De Mavic Air 2 zou een topsnelheid van maar liefst 68.4 km/u halen en maximaal 34 minuten in de lucht kunnen blijven (onder ideale omstandigheden). De 3500Ah, 11.5V Lipo accu heeft een capaciteit van 40WH.

De allerbelangrijkste eigenschappen zijn bekend en op 27 april horen we waarschijnlijk of ze ook daadwerkelijk kloppen wanneer DJI zelf aan het woord is.

 

Vind de beste prijzen van vandaag voor de DJI Mavic Air

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven wij je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0