Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes

Sony registreert een nieuwe camera: is het dan eindelijk de A7S III?CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Bijgewerkt op

Het is al een tijdje rustig rondom Sony en het leek alsof ze even werden weggeduwd door Canon en hun EOS R5 paradepaardje. Echter heeft Sony een nieuwe camera geregistreerd in Azië en volgens verschillende bronnen zou dit op de A7S III of de A7 IV kunnen duiden. 

Het originele bericht komt via Nokishita’s twitter account waarop de registratie-afbeelding is te zien. De camera is vastgelegd onder de naam “WW271448” en Sony Alpha Rumors zegt dat er een aantal redenen zijn waarom het om de A7S III zou kunnen gaan.

Gegevens van Sony registratie in Azië

Ten eerste heeft de camera 5.1GHz Wifi mogelijkheden. Iets dat je alleen op een  high-end camera ziet. Aangezien er geen andere kandidaten zijn, moet het wel de A7S III of A7 IV zijn. De meest recente Sony camera is de A7R IV met 61 MP sensor en het zou dan ook logisch zijn als Sony hun A7S-serie update voordat ze de A7-serie uitbreiden.

De andere reden is dat Sony Alpha Rumors zegt in het bezit te zijn van meer informatie over de nieuwe camera, maar deze alleen ná 30 april te willen vrijgeven. Vandaag is er namelijk een live-evenement van Sony. Dit evenement richt zich echter voornamelijk op de professionele camera, cinema en workflow tak van het bedrijf. Het lijkt dus niet geheel logisch als er een officiële A7 aankondiging komt. Het kan echter wel, aangezien Canon op hun evenement ook wat informatie losliet over de nieuwe Canon EOS R5.

Lees ook: Alles dat er tot nu toe bekend is over de Sony A7S III

De beste prijzen van vandaag voor de Sony A7s II

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven wij je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0