Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

De KUVRD Universele zonnekap past op 99% van de lenzen

blank
blank

We zagen de KURVD zonnekap al een tijdje terug, maar inmiddels heeft dit crowdfunding project zonder moeite meer dan genoeg geld opgehaald. Volgens de makers past deze universele Lens Hood op 99% van de lenzen.

De Universele Lens Hood is er in twee soorten en zou vanwege het opvouwbare silicone ontwerp op bijna alle lenzen passen en uiteraard een hoop ruimte besparen. Inmiddels is het bedrijf al aan de zevende versie bezig en deze versie wordt aan zware hitte tests onderworpen.

Maten

De Small kap heeft een doorsnede van 54mm en de Medium van 72mm. De lenskap is gemaakt van hyper-elastic siklicone polymer en kan je opvouwen wanneer je hem niet gebruikt.

KUVRD-universele-zonnekap-voor-lenzen

Geen vuil

De lint-resistant coating zorgt ervoor dat er geen stof, vet en troep aan de kap blijft hangen, iets dat vaak gebeurt bij producten van dit materiaal.

Verwisselbare filters

Volgens KUVRD is het ook mogelijk om lensfilters op de lens te zetten, zonder deze direct op het objectief te draaien. De binnenwanden van de zonnekap houden de filters voor je vast en dit zorgt ervoor dat je sneller van filter verwisselt. Het bedrijf claimt dat zowel enkele als dubbele VND, ND, CPL en UV-filters kunnen worden bevestigd en je geen ‘step-down’ rings nodig hebt. Dat scheelt een hoop gewicht!

KUVRD-universele-zonnekap-voor-lenzen

Camerahouder

Het is de vraag of je het gaat gebruiken, maar ingevouwen dient de kap ook als een camerahouder. Handig wanneer je accu’s of lenzen verwisselt.

KUVRD-universele-zonnekap-voor-lenzen

Crowdfunding

Het crowdfunding project vroeg om een integere $5000, maar heeft inmiddels al meer dan $180.000 opgehaald. De zonnekap is beschikbaar in de maten Small en Medium Universial en komen in enkele of dubbel verpakkingen. De kosten zijn respectievelijk $30, $50, $75 en $100. Via de campagne kan je er zelf een aanschaffen, maar lees je van te voren altijd goed in of een kickstarter campagne veilig is.

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0