Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes

De Panasonic L-vatting full-frame objectieven roadmap van 2020

Het gaat extra goed met Panasonic sinds de komst van de full-frame sensor systeemcamera’s. Met de nieuwe sensor werd ook de nieuwe L-vatting geïntroduceerd die gebruik maakt van Lumix S Pro lenzen.

Op dit moment zijn er in deze full-frame camera serie 6 standaard lenzen, 5 zoom lenzen en 1 vaste brandpuntsafstand lens beschikbaar, maar daar komen een aantal bij in 2020 en 2021. Al deze lenzen passen direct op de S1, S1R en S1H.

panasonic-l-mount-vatting-lens-roadmap-cameradeals.be

Vast brandpuntsafstand lenzen

In de komende periode kan je drie lenzen met vast brandpuntsafstand verwachten. Het gaat hierbij om een 24mm, 50mm en een 85mm die allen een maximaal diafragma van f/1.8 hebben.

Er was sprake van een 100mm f/2.8 macro, maar die lijkt geen prioriteit meer te hebben en is daarom uit de roadmap gehaald.

Naast deze lenzen met vast brandpunt staan er ook nog een wijdhoek lens, een standaard zoom en een telelens op de planning. Hier is verder nog niets over bekend.

Overzicht huidige Panasonic L-lenzen

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven wij je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

 

 

Cameraland - Nieuwe & Tweedehands Camera's

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0