Een Canon RF 400mm F8 naar de 600mm en 800mm F8?

blank

Geüpdate op 01/12/2020 door Camera Deals – Yoreh

Canon lijkt met een RF 400mm F8 objectief te komen na de goede ontvangst van de goedkope telelenzen RF 600mm en 800mm F11. Dit blijkt uit een interview dat een hooggeplaatste Canon medewerker had met website Mynavi. 

De medewerker Product Manager van Canon zei dat de komst van de RF 600mm F11 en RF 800mm F11 wellicht een nieuwe productlijn betekent en de deur opent voor wildlife fotografen met een kleiner budget.

Toen de RF 600 en 800mm werden geïntroduceerd was men nog niet onder de indruk. Dit kwam door zowel de erg lage prijs en het feit dat deze een vast diafragma van F11 heeft. Echter, blijkt dat de F11 zeer goed presteert wanneer deze op 600 en 800mm wordt gebruikt. Deze lenzen horen dan ook zeker bij de beste Canon RF Lenzen van dit moment.

Canon-RF-800mm-F11-IS-STM-objectief-tele-prime-cameradeals.be

De Canon RF 800m F11

Uit het interview blijkt het idee van de RF 400mm F8 is dat ook deze klein, goed, goedkoop en licht is. Dit zou de lens een goede toevoeging maken voor fotografen die de 600 en 800mm al in bezit hebben.

De beste deals van vandaag voor de Canon RF 600mm F11

De beste deals van vandaag voor de Canon RF 600mm F11

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en blogs met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.be

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0