Nieuwe Sigma I-serie met drie lenzen voor E- en L-vatting

blank

Geüpdate op 05/12/2020 door Camera Deals – Yoreh

Sigma heeft een nieuwe lenzen lijn geïntroduceerd die speciaal is gemaakt voor spiegelreflexcamera’s met een E- of L-vatting. De Sigma I-serie heeft op dit moment drie lenzen, maar dat aantal zal ongetwijfeld snel uitbreiden. 

De I-serie wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit en een compact ontwerp. De huidige line-up bestaat uit de Sigma 35mm f/2.0, 65mm f/2.0, 24mm f/3.5 en huidige 45mm f/2.8 DG DN Contemporary lenzen. Volgens het bedrijf zijn deze lenzen ontworpen om goed samen te gaan met de nieuwe generatie van lichtere en compacte systeemcamera’s. Hierdoor neem je gemakkelijk meerdere lenzen mee, zonder dat dat teveel gewicht met zich meebrengt.

Identity, Iconic, Instinctive

De ‘i’ in de I-lijn staat voor Identity, Iconic en Instinctive en dat is hoe Sigma de huidige objectieven-lijn beschrijft. Alle vier de lenzen zijn beschikbaar voor de Sony E-vatting en Leica L-vatting. Daarbij hebben zij allen een STM (stepping motor) en beschikken daarmee over hoge snelheid autofocus.

Geweldige bouwkwaliteit

Alle lenzen zijn gemaakt uit metaal zodat ze extra robuust en stevig zijn. Elementen in de objectieven worden ook gebruikt in de cine-objectieven van het bedrijf.

Sigma 35mm f/2 DG DN

sigma-35mm-f2-dg-dn-600x800

Sigma 35mm f/2 DG DN

De 35mm f/2 DG DN is opgebouwde uit 10 lenselementen, verdeeld in 9 groepen en gebruikt drie high-precision glass-molded asferische lenzen om aberraties, vervormingen en vlekken te voorkomen.

sigma-35mm-f2-dg-dn-600x800

Sigma 35mm f/2 DG DN

sigma-35mm-f2-dg-dn-3-600x800

Sigma 35mm f/2 DG DN

Volgens Sigma hebben de lenzen ook een goede correctie van Coma aberratie, waardoor het een geschikte optie is voor fotografen die graag sterrenhemelen vastleggen.

Julie-Mayfeng-4-800x533

Foto door Julie Mayfeng / Sigma

Sigma 65mm f/2 DG DN

blank

Sigma 65mm f/2 DG DN

Deze lens is opgebouwde uit 12 lenselementen en verdeeld in 9 groepen. Hierin zijn er twee die over glass-molded asferische elementen beschikken.

blank

Sigma 65mm f/2 DG DN

blank

Sigma 65mm f/2 DG DN

Volgens Sigma heb je met deze lens extra mooie bokeh-effecten en geen vignetten. De anti-ghosting en anit-flare technologie verzekert je dat je goede foto’s neemt wanneer er veel tegenlicht is.

blank

Foto door Pauline Chiardin, Sigma. Sigma 65mm

Sigma 24mm f/3.5 DG DN

blank

Sigma 24mm f/2 DG DN

De Sigma 24mm f/3.5 DG DN is opgebouwd uit 10 elementen en verdeeld in 8 groepen. Hiervan zijn er drie asferisch. Het fijne aan dit objectief is dat je een minimale scherpteafstand van maar 10 centimeter hebt.

blank

Sigma 24mm f/2 DG DN

blank

Foto door Go Ando, Sigma. Met Sigma 24mm f/2 DG DN

Prijs en beschikbaarheid

Op dit moment zijn er drie lenzen beschikbaar vanaf 2021 en de 45mm f/2.8 DG DN is al te koop. Alle objectieven zijn al beschikbaar voor pre-order bij CameraNu en hebben de volgende prijs voor zowel de E- als L-vatting:

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en blogs met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.be

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0