Kamera-Express-nederland-sony-korting
Kamera-Express-belgie-sony-korting

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro aangekondigd

Geüpdate op 21/02/2021 door Camera Deals – Yoreh

De Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K PRO is eigenlijk een upgrade van de niet-pro versie, speciaal voor de filmmakers die net wat meer eisen van hun videocamera.

De Pro camera heeft dezelfde Super35 sensor als de Pocket Cinema Camera 6K en heeft ook een actieve Canon EF-vatting. De Super35 sensor kan je qua formaat vergelijken met APS-C en is een veel gebruikte sensor in filmcamera’s.

Blackmagic-Pocket-Cinema-6K-Pro-videocamera-cameradeals.be

Eigenschappen Blackmagic Pocket Cinema 6K Pro

 • Helder 1500cd/m² kantelbaar HDR LCD
 • Super35 HDR-sensor, Gen 5 Color Science
 • Film in 6K 6144 x 3456 tot 50fps
 • 13 stops dynamisch bereik
 • 2 XLR-ingangen
 • Canon Active EF-vatting
 • Ingebouwde ND-filters
 • Dual Native 400 en 3200 ISO tot 25.600
 • CFast 2.0- en SD UHS-II-geheugenkaartsleuven
 • Neem tot 120fps op in Windowed HD
 • USB Type-C-opname
 • 3D LUT-ondersteuning
 • Voeding door een NP-F570 accu

Nieuw aan de Pocket 6K PRO

Qua formaat is de Pro-versie gegroeid en heeft daarmee een betere grip en meer stabiliteit. Het HDR-aanraakscherm met 1500nit helderheid is groter en kan tilten, terwijl de ingebouwde gemotoriseerde ND-filters er voor zorgen dat je altijd een mooie scherpte-diepte hebt. De sensor is verbeterd en hetzelfde geld voor de accu. De body is gemaakt van polycarbonaat composiet materiaal. Erg sterk en robuust dus.

Qua kleuren gebruikt de camera de Blackmagic Generation 5 color science, die zorgen voor de fijne cinematische look. Dit combineer je met 13 stops aan dynamisch bereik, Dual Native ISO tot 25,600 en een resolutie van 6144 x 3456 pixels tot 50fps.

Blackmagic-Pocket-Cinema-6K-Pro-videocamera-cameradeals.be

Clip-on viewfinder

Een welkome toevoeging is de optionele OLED-zoeker, met oog sensor, die er voor zorgt dat je het beeld altijd goed kan zien, in elke lichtomstandigheid. De oogkap is er voor het gebruik van het linker én rechter oog.

Blackmagic-Pocket-Cinema-6K-Pro-videocamera-cameradeals.be

Opslag en aansluitingen

Als je al in het bezit bent van Blackmagic producten, dan hoef je geen nieuwe kaarten te kopen omdat de Pocket Cinema Camera 6K Pro dezelfde kaarten gebruikt. Hierbij gaat het om SD UHS-II of CFast 2.0 kaarten. Beelden kan je ook uitzenden via de grote HDMI-uitgang naar de ATEM Mini-switcher voor livestreaming. Qua aansluitingen is alles hetzelfde, maar er zijn twee mini-xlr ingangen, met 48-volt, bij gekomen voor het direct opnemen van audio.

Blackmagic-Pocket-Cinema-6K-Pro-videocamera-cameradeals.be

Langer filmen

Een nieuwe extra Battery Pro Grip zorgt ervoor dat je langer kan opnemen. Hierbij kan je gebruikmaken van de interne accu én de accu van de grip. De grip sluit je aan door hem onder de camera te schroeven en aan te sluiten op de 12V ingang. Daarbij maakt de Pro-camera gebruik van een grotere NP-F570 accu die je meer filmtijd geeft.

Davinci Resolve

Bij de Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro krijg je een licentie voor DaVinci Resolve Studio voor het bewerken van video’s. Het programma ondersteund ook Blackmagic RAW-opnames.

Beste prijzen van vandaag voor de Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro

Laatste Amazon prijsupdate was: 22/09/2021 16:56
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste video- en fotocamera, objectief en drone prijzen in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk. Bij ons kan je camera prijzen vinden en we schrijven reviews en blogs met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws over camera-apparatuur, film en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera, drone, gimbal en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s, drones en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

CameraDeals.be logo

De beste camera’s, objectieven en drones van dit moment

Top-en-beste-lijsten-overzicht-camera-drone-lens-en-accessoires-cameradeals.be

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou:

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Wil je een camera kopen maar weet je niet wat wel of niet belangrijk is? Lees onze camera kies-tips gids en je leert alles over het vergelijken van camera’s en vinden van goede online prijzen!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland of Duitsland te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over online camera’s kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0