Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

Cameradeals.be opgenomen in Top-20 fotografie blogs van Kamera-Express!

Ondanks het feit dat onze website cameradeals.be pas sinds juli 2019 bestaat, zijn wij nu al door Kamera-Express.nl opgenomen in de Top-20 van beste fotografie blogs. CameraDeals voegt zich in een rijtje waar ook websites als Zoom.nl, Photofacts en Rudgr tussen staan. 

Het internet staat vol met blogs over fotografie en film en het is meestal niet zo moeilijk om een antwoord op een specifieke vraag te vinden. Echter zijn veel van deze blogs in het Engels en dat kan af en toe lastig zijn als de tutorial of blog technisch wordt. Ondanks het feit dat wij Vlamingen en Nederlanders hartstikke goed Engels spreken, is het belangrijk dat er een goed Nederlandstalig aanbod is. Omdat er al vele Nederlandstalige blogs zijn met diepgaande fotografie tutorials, wil CameraDeals zich ook richten op het laatste nieuws, te samen met fotografie tips en product vergelijking.

Hoe dan ook zijn wij heel blij en trots dat Kamera-Express onze moeite erkent en wij, samen met een aantal grote namen, in deze top-20 staan. Als je meer wil weten over CameraDeals, bekijk dan onze speciale ‘over’ pagina.

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

beste-4k-6k-8k-camera-van-dit-moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0