Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes

Canon EOS M5 Mark II APS-C camera met IBIS en 4K video in oktober

Canon heeft weer een nieuwe APS-C systeemcamera aangekondigd en die komt er in oktober. De Canon EOS M5 Mark II wordt het nieuwe APS-C vlaggenschip en neemt daarbij het stokje over van de Canon EOS M6 Mark II, die vorig jaar verscheen. Naast de M5 Mark II wordt er in 2021 een Nieuwe EOS M60 verwacht. 

De originele Canon EOS M5 is al redelijk oud en daarom is het mooi nieuws dat er een opvolger komt. De camera lijkt veel op de EOS M6 Mark II qua specificaties, maar de M5 Mark II krijgt daar hoogstwaarschijnlijk in-body 5-assige beeldstabilisatie en 4K film bij.

De M5 mark II zou pas de tweede systeemcamera van Canon zijn met interne beeldstabilisatie na de pas geleden aangekondigde Canon EOS R5, een full frame systeemcamera met de mogelijkheid om te filmen in 8K.

De nieuwe M5 Mark II krijgt een 32.5 megapixel APS-C sensor en uncropped 4K film. Daarnaast wordt de viewfinder volledig vernieuwd en is hij daardoor sneller en scherper.

Nieuwe objectieven

De kans is groot dat er met de M5 Mark II ook een reeks nieuwe EF-M objectieven bijkomen. Denk hierbij aan een EF-M 52mm f/2 STM en Canon EF-M 18-45 f/2-4 IS STM lens. De laatst genoemde lijkt een kandidaat om kit lens te worden.

Canon EOS M60

De zeer populaire Canon EOS M50 is ook toe aan een opvolger en dat lijkt de EOS M60 te worden. De camera staat gepland voor begin 2021 en ook daarbij komen waarschijnlijk nieuwe lenzen. Een daarvan is de EF-M 100-300mm f/5.6-8 IS STM lens.

Beste prijs van vandaag voor de Canon EOS M5

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. In ons camera overzicht vind je camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jullie. Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera uit het buitenland kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera’s van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

Cameraland - Nieuwe & Tweedehands Camera's

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0