Canon EOS M50 Mark II komt nu ook naar Nederland en België

Geüpdate op 26/02/2021 door Camera Deals – Yoreh

Het heeft een eeuwigheid geduurd, maar tijdens CP+ 2021 heeft Canon aangekondigd dat de EOS M50 Mark II nu het wereldtoneel gaat betreden. 

Er wordt al lang gesproken over de EOS M50 II, die hiervoor alleen in de VS beschikbaar was, en wij vonden het een beetje een teleurstellende update. Maar, dit hebben we beoordeeld op basis van het vorige model, de Canon EOS M50. De camera wordt binnenkort verkocht in het VK, Europa en Australië.

Canon-EOS-M50-mark-II-body-zwart-systeemcamera-cameradeals.be

Mocht je nog geen EOS M50 bezitten, dan kan de Mark II een interessante optie zijn, tegen een scherpe prijs.

De Canon EOS M50 Mark II

De Canon EOS M50 Mark II heeft een 24.1 magapixel APS-C sensor waarmee je tot 4K 25fps, Full-HD 60fps en HD 120fps kan filmen. De camera is ideaal voor vloggers dankzij het volledig kantelbare 3″ touchscreen.

Canon-EOS-M50-mark-II-body-zwart-systeemcamera-cameradeals.be

Voor vloggers

Het scherm kan dus volledig kantelen en daarbij maakt de camera gebruik van Dual Pixel CMOS Autofocus met Oog detectie autofocus. De Drag Autofocus laat je eenvoudig een focusgebied kiezen met je vinger. Functies kan je via het touchscreen aanpassen en dat zorgt er in selfie-modus voor dat je sneller te werk gaat. Wanneer je loop-scenes opneemt zul je bijna altijd stabiele beelden krijgen dankzij de 5-assige beeldstabilisatie.

Canon-EOS-M50-mark-II-body-zwart-systeemcamera-cameradeals.be

Eigenschappen Canon EOS M50 Mark II

 • 24.1 megapixel APS-C Sensor
 • 4K 25fps, Full HD 60fps, HD 120fps
 • Dual Pixel AF
 • Oogdetectie en drag focus
 • OLED zoeker met 2.36 megapixel
 • 3″ vari-angle scherm
 • Wifi, bluetooth
 • Webcam mogelijkheid
 • ISO 100-25,600 – uitbreidbaar tot 51200
 • 10 foto’s per seconde
 • 387 gram

Prijs en beschikbaarheid

Het is mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de EOS M50 Mark II body in het wit of zwart én de body in wit en zwart met 15-45mm IS STM objectief. De EOs M50 II body wordt verkocht vanaf €619 en voor de body met objectief betaal je €749. Heb je liever de zwarte body met 18-150mm IS STM objectief, dan betaal je €999.

Canon EOS M50 Mark II body prijzen

Laatste Amazon prijsupdate was: 29/09/2021 11:11
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Camera Deals - Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen, reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, uitgeprobeerd en stuk gemaakt. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s, lenzen, drones en andere apparatuur verschaft. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0