Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes

Canon EOS R6 kopen? Dan moet je nog even geduld hebben

Bijgewerkt op

Update - 09.07.2020 Lees alles over de inmiddels aangekondigde Canon EOS R6 met 20MP full frame sensor, 4K 60fps film en 8 stops aan in-body beeldstabilisatie.

De Canon EOS R6, de betaalbare versie van de eerder officieel aangekondigde EOS R5, zal nog even op zich laten wachten. Althans, als we de geruchten moeten geloven. 

Hij is full frame, heeft veel megapixels, is van hoge kwaliteit en niet de 8K ‘overkill’ (volgens sommige) die de EOS R5 is. Canon doet er verstandig aan om de EOS R6 in het leven te roepen voor de fotograaf die niet perse video georiënteerd is. Volgens Canon kunnen de EOS R5 en R6 met de 5D en 6D spiegelreflexcamera’s worden vergeleken, maar dan in systeemcamera vorm.

Vertraging

Voordat COVID-19 om de hoek kwam kijken had Canon het idee om de R6 aan te kondigen in mei, maar dat lijkt nu op zijn vroegst juli te worden. Dat zou betekenen dat de verkoop van deze camera opschuift naar het derde kwartaal van 2020. Waarschijnlijk rond augustus of september.

Was je van plan om de EOS R5 aan te schaffen, dan is er niets aan de hand, maar voor de fotograaf die geen €3500 wil neerleggen en geen 8K film hoeft, is dit een behoorlijke domper.

Wat brengt de EOS R6?

Het lijkt erop dat de R6 veel overneemt van zijn grotere broer, de R5. Zo zal deze interne beeldstabilisatie hebben en maak je 12fps foto’s met de mechanische en 20fps elektronische sluiter.

Het lijkt er ook op dat de R6 een dubbele kaartsleuf krijgt en kan filmen in 4K met 60 frames per seconde.

Met deze vertragingen in het vooruitzicht is het wellicht een idee om de in prijs gedaalde Canon EOS R aan te schaffen. Gelukkig vind je bij CameraDeals  de beste en laagste prijzen!

Pre-order de Canon EOS R6

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven wij je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

Cameraland - Nieuwe & Tweedehands Camera's

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0