Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes

Canon sluit 5 fabrieken vanwege COVID-19 / coronavirus

De problemen voor de technische sector verspreiden zich vanwege COVID-19 (coronavirus) razendsnel. Zo berichtte we eerder al over de kans dat Sony sensoren vertraging konden oplopen vanwege het virus. 

Volgens het Japanse Nikkei.com heeft Canon besloten om vijf grote fabrieken in Japan te sluiten vanwege lage voorraden. Dit komt omdat veel onderdelen in China worden geproduceerd en nu niet op tijd worden verzonden. Fabrieken in China zijn gesloten om verspreiding van het virus te voorkomen en daardoor zitten de werknemers thuis en worden er geen nieuwe onderdelen geproduceerd.

De vijf Japanse bedrijven die het werk voorlopig stilleggen bevinden zich in Oita, Miyzaki en Nagasaki en maken allen camera’s en ander soort fotografische apparatuur en onderdelen.

De schade lijkt echter mee te vallen aangezien de fabrieken dicht zijn van 2 tot 13 maart en de verloren productiedagen later dit jaar, wanneer de voorraden er weer zijn, worden ingehaald.

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. In ons camera overzicht vind je camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jullie. Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera uit het buitenland kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera’s van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Cameraland - Nieuwe & Tweedehands Camera's

Tags:

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0