Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

De Canon RF 24-70mm f/4 L lens lijkt er aan te komen en dat gaat een hoop veranderen

De patentaanvraag voor de Canon RF 24-70mm F/4 L is ingediend en dat is precies de lens waar velen op zitten te wachten. 

Met de Canon EOS R5 en EOS R6 heeft canon twee topmodellen op de markt gebracht die de industrie naar een hoger niveau tillen. Inmiddels zijn er al wat goede RF-objectieven, de RF 24-70mm f/2.8 L IS USM is al een tijdje uit, maar wat essentiële modellen missen nog. Het voordeel bij dit model, de f/2.8, is dat je een constant maximaal diafragma van f/2.8 hebt over de gehele zoomlengte. Echter is deze lens zwaarder, groter en een stuk duurder.

De RF 24-70mm f/4 L is een objectief dat je dezelfde kwaliteit geeft als de f/2.8 versie, maar tegen een lagere prijs. Uiteraard moet je dan genoegen nemen met een maximaal diafragma van F4.

Canon-RF-24-70mm-f2.8L-IS-USM-objectief-Cameradeals.be

De Canon RF 24-70mm f/2.8

Hoewel de patent aanvraag is ingediend, kan het nog wel even duren voordat de lens ook daadwerkelijk wordt aangekondigd. Hetzelfde geld voor de Canon RF 70-200mm f/4 L USM. Voor deze laatste genoemde is de patentaanvraag in Rusland gebeurd.

Vind de beste prijzen van vandaag voor de Canon RF 24-70mm f/2.8 IS USM

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0