Kamera-Express-nederland-sony-korting
Kamera-Express-belgie-sony-korting

De DJI OM 5 is een gimbal en selfie stick voor je smartphone

Geüpdate op 08/09/2021 door Camera Deals – Yoreh

De nieuwste smartphone stabilizer van DJI heeft een multifunctioneel handvat, is een selfiestick en heeft een ingebouwde lamp. Het lijkt de perfect gimbal selfiestick voor vloggers.

De DJI Osmo Mobile (OM5) is de vijfde in de reeks en wordt toegevoegd aan hun al zo populaire stabilisatoren. Met deze nieuwe versie op de markt zou het zelfs een van de beste smartphone gimbals van dit moment kunnen worden.

Kleiner en lichter

In vergelijking met de DJI OM4 is de OM5 kleiner en 100 gram lichter. Met 290 gram neem je de gimbal selfiestick makkelijker mee en hij heeft een body van 25mm bij 10mm. Wel is de OM5 bijna 12mm langer.

DJI-OM5-selfie-gimbal-cameradeals

ActiveTrack 4.0

ActiveTrack is altijd een veelgebruikte functie bij DJI Gimbals en in de OM5 krijg je ActiveTrack 4.0. Deze functie volgt het onderwerp automatisch en houdt het perfect in het midden van het beeld. ActiveTrack is een functie die je ook in de beste DJI Drones terugvindt.

Onderstaande video is gefilmd met de DJI OM5:

Nieuwe functies

Een van de nieuwe functies is ShotGuides. Dit zijn 30 vooraf geïnstalleerde tutorials en pre-sets waarmee je allerlei cinematische bewegingen kan maken. Denk aan DynamicZoom (de Hitchcock dolly zoom) en Story Mode Templates die je helpen een set van video’s te maken die zijn geoptimaliseerd voor online delen.

DJI-OM5-selfie-gimbal-cameradeals

Een vernieuwde magnetische telefoon clamp zorgt ervoor dat je jouw smartphone niet meer uit zijn telefoonhoes hoeft te halen. Dit maakt het werken met de gimbal sneller en makkelijker. De Fill Light accessoire is extra verkrijgbaar. De LED-lamp is vooral handig voor vloggers.

Prijs en beschikbaarheid

De DJI OM5 is beschikbaar in Athens Grey en Sunset White en kost €129 op het moment van schrijven.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0