Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes

De Mitakon 85mm f/2.8 1-5x Super Macro lens laat je de miniatuur wereld zien

De nieuwe Zhongyi Optics Mitakon 85mm macro lens voor full-frame camera’s gaat binnenkort in de verkoop en komt met een aantal hele mooie eigenschappen.

Dichterbij dan ooit

Het mooie aan deze lens is dat hij een vergroting van 1 tot 5 keer heeft, wat gelijk staat aan 25mm tot 85mm met een maximale f-stop van 2.8. Dankzij de 5x vergrooting kan je inzoomen van 100mm tot 272mm en dat betekend dat je niet te dicht bij je object hoeft te komen. Kleine insecten zullen dan niet van je schikken en wegvliegen.

Opbouw van de lens

De lens is opgebouwd uit 12 elementen in 8 groepen en heeft een diafragma bereik van F2.8-F32. De minimale focusafstanden zijn 27.2cm (1x) op de 25mm brandpuntsafstand en 10cm(5x) bij de 85mm afstand. ZY Optics zegt dat de lens is gebouwd om een van de grootste afstanden te kunnen overbruggen van alle macrolenzen op de markt.

 Beschikbaarheid

De lens is bedoeld voor full-frame camera’s, maar hij is ook te koop met lensvatting voor Canon Ef, Nikon F, Sony A, Pentax K, Sony E, M43, Fuji  en EOS-M camera’s.

Voor nu is deze lens alleen via de officiële website of Amerikaanse webwinkels te vinden.

 

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier willen wij helpen bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. Camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus voeg je toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera van dit moment vinden?

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

 

Cameraland - Nieuwe & Tweedehands Camera's

Kamera Express
Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0