Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

DJI Mavic Mini 2 eigenschappen gelekt doordat Youtuber hem in de winkel koopt

blank
blank

Heeft iemand de database van DJI gehackt? Nee. Heeft iemand contacten binnen DJI die de gegeven over de drone heeft verkocht? Nee, ook niet. Een Youtube heeft de DJI Mavic Mini 2 gewoon bij de Amerikaanse Best Buy in de winkel gekocht voor $599.99. Dat is pas suf. Alle gegevens over de drone zijn dus gelekt.

Er zijn dus geen geheimen meer en niets is nog een gerucht. De DJI Mavic Mini 2 bestaat en ligt dus al, onbedoeld, in de schappen bij de Best Buy. Youtuber Our Beatific World liep de drone tegen lijf in de Best Buy en kocht het ‘fly more combo’ pakket voor ongeveer 600 Dollar. Het eerste dat opvalt aan de nieuwe drone: er is niet veel veranderd.

De eerdere geruchten gaven aan de drone, net zoals zijn voorganger Mavic Mini, 249 gram zou wegen, met 4K filmmogelijkheden, een 3-assige gimbal heeft en 31 minuten in de lucht blijft. Deze eigenschappen zijn bijna hetzelfde als bij de eerste versie.

Wat is er nieuw aan de Mavic Mini 2?

De Mavic Mini 2 ziet er bijna hetzelfde uit als zijn voorganger, maar heeft nu wel een bereik van 10KM wanneer je deze gebruikt met de OcuSync 2.0 transmissie. Dit is interessant, want meestal is deze eigenschap alleen weggelegd voor de duurdere prosumer en professionele drones. Hoewel dit een leuke functie is, is het belangrijk om te onthouden dat je op de meeste plekken alleen mag vliegen zolang de drone in het eigen zichtveld is.

Sensor

De sensor is ook hetzelfde gebleven en dat betekent een 12 megapixels 1/2.3″sensor met een 24mm f/2.8 lens. The 4K-film is verbeterd op het gebied van scherpte.

DJI-Mavic-Mini-2-eigenschappen-gelekt (2)

Afstandsbediening

De afstandsbediening is vernieuwd en is dezelfde als die van de Mavic Air 2. Dit is een goede stap vooruit omdat deze controller beter in de hand ligt en makkelijker te bedienen is.

Geen obstakel-detectie

Deze instap-drone heeft geen obstakel-detectie (een dure functie) en dat is aan de ene kant te begrijpen vanwege de prijs, maar aan de andere kant heel zonde. Zeker beginnende vliegers hebben veel aan de functies voor de veiligheid van hun drone en objecten en mensen.

Beschikbaarheid

Wanneer de Mavic Mini 2 beschikbaar is in Nederland en België is nog niet bekend.

Vind de beste prijzen van vandaag voor de DJI Mavic Mini

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart