Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

Eerste firmware update Canon EOS R5 verbetert stabilisatie en opnamelimiet

Terwijl wij nog even moeten wachten is e eerste firmware update voor de Canon EOS R5 al uit. 

Filmtijd limiet weergave

De nieuwe firmware 1.1.0 update richt zich op een aantal kleine zaken die voor sommige gebruikers een wereld van verschil kunnen betekenen. Echter wordt de filmtijd limiet niet aangepast, maar wel de weergave van hoe lang je nog kan filmen. Een klacht van gebruikers was dat de filmtijd indicator niet heel nauwkeurig was, in combinatie met de oververhitting waarschuwing, en daardoor niet wist hoe lang je nog echt kan filmen. Door de update heb je een betere indicatie hoe lang je nog kan draaien. Dit is vooral handig wanneer je tussen foto en video standen wisselt.

Beeldstabilisatie verbetering

Een andere update heeft betrekking tot de beeldstabilisatie bij het opnemen van video. Het gaat hierbij vooral om de samenwerking tussen de twee stabilisatie systemen van de body en bepaalde Canon RF lenzen. De aangekondigde Canon RF 100-500mm f/4.5-71 L IS USM telezoom gaat van 5 stops, naar 6 stops aan stabilisatie en dat is wel zo fijn op zo’n brandpunt.

Toekomstige updates

Het lijkt erop dat Canon al een tijdje bezig was met de huidige update, want Canon geeft aan dat er een aantal nieuwe functies in de rij staan.

Zo zou het in de toekomst mogelijk worden om met het CLog3 profiel te draaien op de Canon EOS 1D X Mark III en EOS R5. Op te kunnen filmen in 8K RAW of 5.5K RAW zonder extreem grote bestanden te krijgen zal Canon zorgen voor de mogelijkheid om te draaien op lagere bitrates.

Wanneer deze twee update uitkomt is niet duidelijk, maar Canon laat wel weten dat dezelfde updates op termijn ook voor de nu beschikbare Canon EOS R6 worden uitgebracht.

Vind de beste prijzen van vandaag voor de Canon EOS R5

Vind de beste prijzen van vandaag voor de Canon EOS R6

Toon alles + Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor CANON EOS R6 nu
Laatste updates:
  • €2.699,00 - 06/01/2021
  • €2.739,00 - 23/12/2020
  • €2.879,00 - 15/12/2020
  • €2.796,80 - 13/12/2020
  • €2.796,90 - 11/12/2020
  • €2.879,00 - 08/12/2020
  • €2.739,00 - 12/11/2020
Sinds: 12/11/2020
  • Hoogste prijs: €2.879,00 - 08/12/2020
  • Laagste prijs: €2.699,00 - 06/01/2021

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

beste-4k-6k-8k-camera-van-dit-moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0