Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

Fotografiewedstrijd HIPA heeft 450.000 dollar aan prijzengeld en jij kan het winnen!

blank
blank

De jaarlijkse terugkerende Hamdan international Photography Awards heeft een prijzenpakket van maar liefst 450.000 dollar waarvan de hoofdprijs 120.000 dollar cash is. Het is het tiende jaar dat de competitie bestaat en dat vieren ze groots.

De competitie is opgestart in 2011 door de kroonprins van Dubai, Sheikh Hamdan bin Rashid bin Mohammed al Maktoum en is toegankelijk voor zowel amateurs professionals van over de hele wereld.

Nieuw extra thema

Normaal gesproken er is één hoofdcategorie waar je foto’s voor kan inzenden: Humaniteit. Maar dit jaar is er een extra categorie waardoor je ook architectuur foto’s mag inzenden. Andere categorieën waarin je kan winnen zijn: portfolio, kleur en zwart/wit.

Meedoen

De competitie is voor iedereen toegankelijk en foto’s moet je inzenden vóór 31 januari 2021 en dat is mogelijk via de HIPA website.

Vorige winnaars

HIPA-2020-winnaar

HIPA 2020 winnaar door Jasmine Carey uit Australië. Prijs: $120.000. Bultrug samen met kalfje.

HIPA-2019-winnaar

HIPA 2019 winnaar door Edwin Ong Kee uit Maleisie. Winnaar van de categorie ‘hoop’.

HIPA-2018-winnaar

HIPA 2018 winnaar door Mohamed Alrageb uit Syrië.. Prijs: $120.000. Een fotojournalist rent met een gewond kind net na een autobom aanslag in Aleppo, terwijl hij zijn camera nog in de hand heeft.

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0