GoPro 10 krijgt 5.3K SuperView, 24fps film en Max Lens Mod

Geüpdate op 20/12/2021 door Camera Deals – Yoreh

De GoPro Hero 10 krijgt een firmware-update die belangrijke upgrades met zich mee brengt. Daarnaast zal de Max Lens Mod beschikbaar zijn die je meer filmmogelijkheden geeft. 

De firmware-update is al beschikbaar voor GoPro Hero 10 Black eigenaren en dit maakt een van de beste actioncamera’s van dit moment nóg beter.

Max Lens Mod

Het is nu mogelijk om de Max Lens Mod opzet lens te gebruiken met de Hero 10. Deze werkte tot nu toe alleen met de Hero 9 Black, maar nu dus ook met zijn opvolger. De Max Lens Mod geeft je de mogelijkheid om super breedbeeld op te nemen met een beeldhoek van 155°. Rondom de randen zie je geen vervormingen en de kwaliteit gaat niet ten koste van de grote beeldhoek.

Een tweede voordeel is dat de super-smooth stabilisatie werkt mét horizon lock. Dat betekent dat je super breedbeeld surfvideo’s opneemt, met beeldstabilisatie, terwijl het beeld perfect horizontaal blijft.

Volgens GoPro werkt de Max HyperSmooth perfect tot 2.7K 50fps in beeld ratios van 16:0 en 4:3.

GoPro-Hero-10-black-met-Max-Lens-Mod

5.3K SuperView Digitale Lens

Volgens GoPro is het een vorm van een digitale lens. In de praktijk wordt de volledige 4:3 sensor gebruikt om een 16:9 beeld te maken, zonder dat deze wordt gecropt. Dit bestaat al een tijdje in GoPro camera’s, maar nu kan dit dus ook in 5.3K-resolutie. Deze optie werkt zowel met 30 als 60fps.

Toevoeging van 24fps

Voor velen zal de toevoeging van 24 frames per seconde niet interessant zijn omdat juist de hoge framerates veel worden gebruikt. Maar, voor de personen die de cinematische look wil creëren is 24fps onmisbaar. De update is te vinden via de GoPro Quick app.

Prijzen van vandaag voor de GoPro Hero 10 Black

Laatste Amazon prijsupdate was: 20/12/2021 18:04
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
Camera Deals - Yoreh

Camera Deals - Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen, reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, uitgeprobeerd en stuk gemaakt. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s, lenzen, drones en andere apparatuur verschaft. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0