duivelse-deals-televisie-ek-2020-2021-kamera-express-belgie
Oranje-deals-televisie-ek-2020-2021-kamera-express-nederland

Gratis foto en video cursussen en programma’s tijdens COVID-19

blank

Geüpdate op 31/03/2020 door Camera Deals – Yoreh

Nu een groot deel van de wereld thuis in quarantaine werkt of zelfs geen werk meer heeft, is het een goed moment voor grote bedrijven om gratis cursussen en programma’s weg te geven. Dat is mooi, want op deze manier houd je jouw kennis op peil of ontdek je misschien wel nieuwe talenten!

Eerder gaven we je al tips voor fotografen en filmers die werkloos zijn en vandaag geven we je een lijst van gratis cursussen en software die is gemaakt voor fotografen en filmers.

ARRI Masterclass

Het merk ARRI geeft gratis masterclasses weg waarin cinematograaf Karl Walter LindenLaub je alles uitlegt over het belichten van scenes met High Dynamic Range. Karl heeft films gedraaid als Independence Day, Stargate en The Jackal.

De tweede masterclass wordt gegeven door cinematograaf Jamex Laxton en in deze vijf-delige serie vertelt hij alles over zijn ervaringen met de ARRI ALEXA 65, Prime lenzen en hoe deze voor hem een nieuw level van emotie in film hebben gebracht.

Voor alle gratis masterclasses via MZED kan je op hun overzichtspagina kijken.

Adobe

Adobe geeft studenten de mogelijkheid om het Creative Cloud pakket gratis te gebruiken tot 31 mei 2020. Heb je nog Photoshop projecten liggen die je in de meest recente versie wil afmaken, of die ene video die je wil monteren in Premiere Pro, dan moet je zeker even op de detail pagina van adobe kijken.

Affinity

Normaliter kan je dit fotobewerkings- en designprogramma maar een paar dagen gratis proberen om het vervolgens tegen een fors bedrag aan te schaffen. Nu tijdens COVID-19 heb je de mogelijkheid om dit programma 90 dagen gratis te proberen en je krijgt 50% korting wanneer je besluit een van de apps aan te schaffen.

Apple (Final Cut & Logic)

Voor Apple gebruikers zal deze deal zeer aantrekkelijk zijn. Je kan hun programma’s Final Cut Pro X & Logic namelijk downloaden en 90 dagen gratis gebruiken. Final Cut Pro X had altijd al een proeftijd van 30 dagen, maar Logic had dat nog niet.

Aputure

De makers van Aputure LED verlichting hebben aangeboden om de komende 4 weken gratis live-stream gecertificeerde training te geven om kneepjes van het vak te leren. Normaal wordt deze training alleen aangeboden aan verkopers en medewerkers, maar nu is hij dus voor iedereen gratis te volgen.

Avid

Speciaal voor studenten biedt Avid licenties van 90 dagen aan voor hun  programma’s Pro Tools, Media Composer en Sibelius. Hierbij is het goed om te weten dat je deze tools alleen kan downloaden wanneer je kan aantonen dat je een student of bedrijf bent dat al in het bezit bent van een van deze programma’s. Lees er meer over in hun PDF.

CineDeck

Je hebt nog een paar dagen (tot 3 april) om een 1 maand proeflicentie te krijgen voor hun programma CineXTools. Met dit programma kan je video’s editen zonder dat je ze opnieuw hoeft te exporteren.

ftrack

Het platform van ftrack Review is gemaakt voor makers van creatieve producten om op een efficiënte wijze feedback te krijgen en direct door te voeren. Dit scheelt een hoop heen en weer ge-mail voordat je aan de slag kunt.

Google

Uiteraard wil Google ook iets doen om hun producten te promoten en dat doen ze door hun Hangouts Meet videoconferencing tool voor scholen en bedrijven gratis te maken. In de hangout passen maximaal 250 personen en de meeting kan worden opgenomen en opgeslagen op Google Drive.

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven wij je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera’s van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0