Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

Is er een Canon EOS R7 op komst? Canon geeft een teaser

blank
blank

De familie van EOS R camera’s blijft maar uitbreiden en heeft inmiddels de EOS R, EOS RP en de spiegelloze variatie van de EOS 5D en 6D: de R5 en R6. Uiteraard zijn er nog meer camera’s die Canon kan omzetten in een systeemcamera versie en het is meer zeer waarschijnlijk dat het ook echt gaat gebeuren. De Managing Executive Officer van Canon heeft er wat over losgelaten.

omslagfoto credit: James Artaius / Digital Camera World

Het komt erop neer dat Tsuyoshi Tokura de EOS R-lijn wil uitbreiden, maar nog niet kan zeggen of dat een EOS R7 of een ander model is dat de EOS R5 of EOS R6 gaat vergezellen.

Lees ook: Canon EOS R5 vs EOS R6

Inmiddels is het duidelijk dat de spiegelreflexcamera’s langzaam het eind van een tijdperk naderen en er ook geen opvolger is voor de APS-C Canon EOS 7D Mark II. Een spiegelloze variant zou dus niet heel gek zijn en in een mooie prijscategorie vallen.

Hoewel Canon aangeeft niet geïnteresseerd te zijn in een APS-C variant van de EOS R, zijn er toch geruchten dat dit wel gaat gebeuren. Deze staat nu echter bekend als de EOS M7.

Dat de EOS R-lijn meer camera’s krijg is volgens DigitalCameraWorld een garantie, maar welke het precies worden wil Tsuyoshi Tokura niet kwijt. Echter, hij ontkracht het gerucht over een EOS R7 niet.

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart