Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

Langverwachte Canon EOS R6 te koop vanaf 27 augustus!

Ondanks het feit dat de EOS R5 met 8K film de koppen haalt, is de EOS R6 misschien nog wel interessanter en eindelijk te koop vanaf 27 augustus.

De Canon EOS R6 is een full frame systeemcamera met 20.1 megapixel CMOS sensor die je in staat stelt om te filmen in 4K 60fps 10-bit cinema log en beelden stabiliseert tot 8 stops! Hoewel de R6 geen hele nieuwe functies introduceert, is het wel de eerste full frame systeemcamera die het professionele segment aanspreekt, tegen een betaalbare prijs.

In de winkels vind je de systeemcamera als body en met verschillende lens combinaties als; EOS R6 + RF 24-105mm

Een van de populairste camera’s van dit moment

Er zijn al een hoop pre-0rders geplaatst en het lijkt dan ook heel waarschijnlijk dat de EOS R6 snel is uitverkocht. Ben je van plan de R6 te kopen, dan is het handig om er wat vaart achter te zetten, anders moet je wellicht wachten tot de tweede of derde lading die later dit jaar binnenkomt.

Vind de beste prijzen van vandaag voor de Canon EOS R6 body:

Vind de beste prijzen van vandaag voor de Canon EOS R6 + RF 24-105mm

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

beste-4k-6k-8k-camera-van-dit-moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0