Leica Q2 Reporter met groene coating is nu te bestellen

Geüpdate op 10/12/2021 door Camera Deals – Yoreh

De Leica Q2 is een van de favoriete camera’s onder fans en nu is dezelfde camera beschikbaar met andere coating. De Leica Q2 Reporter is zowel beschikbaar in normale als Monochroom versie, en de nieuwe versie heeft camouflage coating die goed van pas komt voor reportage fotografen. Voor deze visuele upgrade betaal je ook behoorlijk wat: €5639.-

De Leica Q2 Reporter is speciaal ontwikkeld voor fotografen die geen aandacht willen trekken, zodat ze unieke beelden kunnen maken. Daarom heeft Leica het bekende rode logo van de camera gehaald. Ook andere gegraveerde gekleurde elementen zijn van de camera verwijdert.

Naast de kleurverandering heeft Leica ook een grip van Kevlar gemaakt. Deze zorgt voor extra grip en deze vervangt de originele Diamand leren grip. Voor deze upgrade betaal je €564 meer dan de originele Leica Q2.

Leica-Q2-Reporter-cameradeals3

Optische veranderingen

Alle verandering zijn optisch en van binnen veranderd de camera dus niet. Binnen in de camera zit een full frame sensor met 47.3 megapixels en een ISO van 50-50.000. Je krijgt een 28mm f/1.7 Summilux lens en de mogelijkheid om te filmen in 4K.

Monochroom versie

Ook de Leica Q2 Monochrom versie krijgt de Reporter uitvoering. Voor deze uitvoering geld ook dat de camera alleen van buiten veranderd. In Nederland en België is het op dit moment alleen mogelijk om de normale versie te bestellen en er zouden maar 350 Monochrom modellen beschikbaar zijn.

Leica-Q2-Reporter-cameradeals3

Prijs en beschikbaarheid

De Leica Q2 Reporter is al te bestellen, maar je krijg hem pas vanaf maart 2022. Nog even wachten dus.

Tags:

Camera Deals - Yoreh

Camera Deals - Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen, reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, uitgeprobeerd en stuk gemaakt. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s, lenzen, drones en andere apparatuur verschaft. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0