Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

Panasonic Lumix S1H filmt nu in RAW met gratis firmware update

De Panasonic Lumix S1H samenwerking met Atomos werd in september 2019 al aangekondigd en wordt in mei officieel met een gratis firmware update. Door de update wordt het mogelijk om RAW film extern op de Atomos Ninja V op te nemen via HDMI. 

De Panasonic Lumix S1H is de derde full frame camera uit de Lumix S-serie en zonder twijfel de meest populaire. De full frame systeemcamera maakt 6K beelden intern en heeft een grotere body zodat de camera niet warm wordt. Door de geweldige specificaties heeft Netflix deze camera zelfs gecertificeerd als officiële Netflix camera. Daarmaa is de S1H de eerste en enige systeemcamera die deze eer heeft. Wellicht dat de Canon EOS R5 aan kan tippen?

Panasonic-lumix-s1h-op-set-cameradeals.be

Credit: Panasonic

Dat de S1H 6K beelden maakt is al geweldig, maar dat hij geen RAW film kan opnemen was opvallend. Daar komt dus verandering in door de gratis firmware update en het gebruik van de Ninja V. Wellicht denk je dat het omslachtig is om een externe monitor te gebruiken, maar voor veel cinematografen is het gebruik van een externe monitor en recorder heel normaal en zelfs een vereiste.

De update komt uit op 25 mei 2020 en werkt met de Atomos Ninja V HDR Monitor-recorder via HDMI 2.0. Hierdoor wordt het mogelijk om 5.9K film met 30fps of 4K 60fps op te nemen op het Apple ProRes RAW formaat.

De beste prijzen van vandaag voor de Panasonic Lumix S1H

De beste prijzen van vandaag voor de Atomos Ninja V

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven wij je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0