Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes

Photokina 2020 uitgesteld tot mei 2022, goed voor IBC Amsterdam?

Omslagfoto door: Cinema5D

Grote shows als NAB en de Photography Show zijn vanwege COVID-19 al afgezegd en ook Photokina moet er aan geloven. De grote camera en technologie show in Keulen, Duitsland zou plaatsvinden in mei, maar is nu verschoven naar mei 2022. 

De beslissing komt vanuit een overleg tussen de organisatie en de gemeente van Keulen, waarbij alle evenementen tot eind juni 2020 zij afgelast. De show zou plaats vinden van 27 tot en met 30 mei 2020, maar die tickets kan je nu gebruiken van 18 tot 21 mei 2022.

Waarom niet in 2021?

De beslissing om de show niet in 2021 maar in 2022 te houden heeft met meerdere factoren te maken. De eerste factor staat los van COVID-19 en heeft te maken met de economische trend. De afgelopen jaar heeft de fotografie branch het lastig en daardoor moet een show als deze goed gecoördineerd worden om momentum op te bouwen. Wanneer de show in mei 2021 zou worden gehouden denkt de organisatie niet genoeg nieuw materiaal uit te kunnen brengen. Daarbij zijn vele al aangekondigde camera’s vertraagd en lijkt de kans klein dat 2020 nog een mooi camerajaar zal worden.

IBC Amsterdam

Een andere enorme film, fotografie en technologie show is IBC Amsterdam. Deze wordt gehouden van 11 tot 15 september 2020 en lijkt vooralsnog door te gaan. Op de website van IBC geeft de organisatie aan dat ze alle ontwikkelingen op de voet volgen en er een kans is dat ook zij hun show moeten uitstellen.

Het geluk van IBC is dat zij laat in dit jaar aan de beurt zijn en er een kans bestaat dat het virus is gaan liggen. Het zou zo maar eens kunnen zijn dat dit een van de enige grote camera show ter wereld wordt die wel doorgaan. Dat betekent dat zij wellicht een aantal primeurs hebben. Maar uiteraard is het nog veel te vroeg om daar over te praten en zullen we van week tot week zien wat er gebeurd.

IBC_Amsterdam

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. In ons camera overzicht vind je camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera’s van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

 

 

Cameraland - Nieuwe & Tweedehands Camera's

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0