Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes

Samsung vraagt Trademark aan voor ‘Nonacell’ technologie voor de 108MP Galaxy S11+ smartphone sensor

In september 2019 ging het gerucht rond dat de nieuwe Samsung Galaxy S11+ smartphone een 108 megapixels sensor zou hebben met ‘Nonacell’ technology. Waar extreme geruchten als deze vaak niet waar zijn, lijkt het er toch op dat Samsung met iets groots bezig is. 

Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft namelijk Trade mark aangevraagd voor deze nieuwe technologie en daarbij heb ben ze ook nog eens een video gelanceerd waarin deze 108 megapixels aan bod komen. Hoe het er uiteindelijk uit gaat zien is nog niet bekend. Vooralsnog moet je het even doen met de Samsung S10 plus.

De techniek komt initieel van het Nederlandse bedrijf LetsGoDigital, maar Samsung heeft het document voor de Trade mark in het Verenigd Koninkrijk ingediend. Het woord ‘Nona’ is Latijn voor ‘negen’ en het lijkt erop dat Samsung probeert om negen pixels in één grotere pixel te verwerken. Wanneer je deze combineert tot een 12 megapixel sensor, dan heb je de mogelijkheid 108 megapixels aan informatie op te halen.

Hoe lang je moet wachten op de S11+? Waarschijnlijk wordt er al in februari of maart meer bekend.

 

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de laagste cameraprijs in Nederlandse en Belgische webshops. We vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie en geven je het laatste nieuws op cameragebied. Op die manier willen wij helpen bij het vinden van de beste compactcamera, systeem camera, spiegelreflexcamera, bridgecamera, videocamera, action camera, drone, vlog camera of instant camera. In ons camera overzicht vind je camera’s van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Sony, Panasonic of Olympus voeg je toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jullie. Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij hoort? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera uit het buitenland kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera’s van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Cameraland - Nieuwe & Tweedehands Camera's

Kamera Express
Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0