Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

Samyang kondigt AF 85mm f/1.4 prime lens voor Canon RF aan

Samyang maakt vorig jaar de Sony gebruikers blij door de AF 85mm F1.4 FE uit te brengen en ze doen nu precies hetzelfde voor gebruikers van de EOS R-serie camera’s. Samyang heeft in sommige gebieden de naam ‘Rokinon’.

Opbouw van de lens

Los van de nieuwe vatting veranderd er niets aan de lens en dat bekent dat je een lens hebt die is opgebouwd uit 11 elementen, verdeeld in 8 groepen. Van de lenzen zijn een deel Extra-Low Dispersion (ED) elementen en 4 High Refractive Index (HRI) elementen die chromatische aberratie tegengaan. De Ultra Multi Coating (UMC) van Samyang voorkomt lensflares en ghosting.

Autofocus

De autofocus in de AF 85mm f/1.4 RF wordt aangedreven door de Samyang Dual Linear Sonic Motor (DLSM) die je aan en uit kan zetten door de knop op de lens om te zetten. Het objectief is weerbestendig, heeft 9 diafragmabladen en een voor-filter van 77mm.

Foto: Samyang

Beschikbaarheid

De Samyang AF 85mm f/1.4 RF zou deze maand (juni) beschikbaar moeten zijn.

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven wij je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Beste-drones-van-dit-moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
Logo
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0