Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

Wordt onderdeel van de geschiedenis op 25 juli met Youtube docu ‘Life in a Day’

Op 25 juli 2020 heb jij de kans om onderdeel te worden van de grootste documentaire ter wereld: Life in a Day. Op deze dag film je jezelf, gebeurtenissen en beantwoord je aantal vragen. 

Het concept van Youtube ontstond 10 jaar geleden toen duizenden mensen op 24 juli 2010 hun dag filmde en deze video inzonden aan Youtube. Het resultaat; een geweldige documentaire over wat er wereldwijd op die ene dag gebeurde.

Youtube is opzoek naar authentieke beelden, met eerlijkheid en emotie. Insta-perfect is dus niet nodig en zal hoogst waarschijnlijk niet worden geselecteerd. Iedereen kan meedoen en je hebt niet meer nodig dan je telefoon. Belangrijk is dat je horizontale beelden aflevert met zo goed mogelijk geluid.

Vier vragen

Film je dag en beantwoord de volgende vier vragen:

  • What do you love? (waar hou je van?)
  • What do you fear? (waar ben je bang voor?)
  • What would you like to Change? Either about the world, or your own life (Wat zou je willen veranderen in de wereld of je eigen leven?)
  • What is in your pocket? (wat zit er in je zak?)

Maak het zo persoonlijk als het kan en wellicht zie je jouw beelden terug in de grootste documentaire ter wereld. Filmen gebeurd op zaterdag 25 juli 2020 en inzenden kan van 25 juli tot 2 august. Vind alle informatie op de Life in a Day pagina.

Bekijk hier de Life in a Day van 24 juli 2010

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Beste-drones-van-dit-moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

 

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0