Overzicht van de meer dan 50 Adobe software programma’s

Geüpdate op 24/12/2021 door Camera Deals – Yoreh

Adobe Robohelp, Spark, Scout en Dimension; verschillende Adobe applicaties waarvan je waarschijnlijk niet eens wist dat ze bestonden. Als je een fotograaf, filmer, ontwerper of  website bouwer bent heb je waarschijnlijk wel eens met Photoshop, Dreamweaver, Premier Pro of Illustrator gewerkt. Zelfs als je niets weet van deze wereld is de kans groot dat je van Photoshop hebt gehoord. Het fotobewerkingsprogramma is zó bekend dat het zelfs een officieel werkwoord is geworden in de Engelse taal. Maar wat zijn al die andere 50+ applicaties. Ken jij ze? Na het kijken van deze video vind je misschien wel dat ene programma dat jij goed kan gebruiken voor bijvoorbeeld character ontwerp of je nieuwe kledinglijn. 

In deze korte video, gemaakt door Humdog, worden meer dan 50 verschillende Adobe programma’s besproken. Sommige lijken op elkaar, sommige zijn bekend en sommige heb ik nog nooit van gehoord maar lijken mij geweldig om te gebruiken. Ik vraag mij af of er iemand is die al deze programma’s al kende. Zo ja, laat het dan weten in de reacties!

Alle Adobe software programma’s

 1. Photoshop
 2. Illustrator
 3. Indesign
 4. Incopy
 5. Lightroom
 6. ridge
 7. Premiere Pro
 8. After Effects
 9. Media Encoder
 10. Prelude
 11. Audition
 12. Flash Professional
 13. Flash Builder
 14. Scout
 15. Animate
 16. Air
 17. Character Animator
 18. Dimension
 19. Fuse
 20. XD
 21. Dreamweaver
 22. Acrobat Reader
 23. Acrobat Reader Pro
 24. Creative Cloud
 25. Stock
 26. Fonts/Typekit
 27. Behance
 28. Portfolio
 29. Photoshop; Premiere Elements
 30. Spark
 31. ColdFusion
 32. Experience Cloud
 33. Photoshop Express
 34. Premiere Clip
 35. Illustrator Draw
 36. Lightroom for mobile
 37. Capture
 38. Aero
 39. Scan
 40. RoboHelp
 41. Presenter
 42. Captivate
 43. Framemaker
 44. Speedgrade
 45. Story Plus
 46. Muse
 47. Fireworks

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven wij je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

De beste camera’s van dit moment

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

CameraDeals.be logo

Tags:

Camera Deals - Yoreh

Camera Deals - Yoreh

Het is 2009 wanneer ik, Yoreh, mijn bedrijf Y-Register Video & Music Productions opzet, waarmee ik vandaag de dag nog actief ben. De laatste 10 jaar ben ik bezig in de wereld van cinematografie, fotografie en muziekproductie. Door de jaren heen, reis ik de wereld rond en heb ik vele, (commerciële) video's gemaakt, camera’s versleten, gehuurd, gekocht, uitgeprobeerd en stuk gemaakt. CameraDeals is door mij opgezet vanuit de behoefte om een goede prijsvergelijker te bouwen die ook kloppende informatie over de camera’s, lenzen, drones en andere apparatuur verschaft. Meer info vind je op de Over CameraDeals pagina.

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0