Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

Binnenkort kan Photoshop automatisch luchten vervangen met A.I.

Een foto kan er totaal anders uitzien wanneer je een interessante lucht hebt, maar met het weer is het altijd maar afwachten. Zelf de lucht vervangen kan een behoorlijke klus zijn omdat alles qua licht, schaduw, temperatuur, masking en perspectief precies moet kloppen. Binnenkort hoef je het niet meer zelf te doen en doet Photoshop dit voor jou.

De tool komt met een aantal voor geprogrammeerde foto’s van luchten, maar je kan ook jouw eigen luchtfoto’s inladen. Eigen luchten inladen is belangrijk omdat veel mensen de voorgeprogrammeerde foto’s zullen gebruiken en jij wil natuurlijk een uniek foto hebben.

Photoshop herkent de voor- en achtergrond en doet het uitsnijden, masken en feather allemaal voor je. Als je niet helemaal tevreden bent kan je alles aanpassen omdat elke laag wordt opgeslagen.

Zelf de algehele kleurtemperatuur van de foto wordt automatisch aangepast. Gebruik je een diepblauwe lucht, dan veranderen de tonen van de hele foto. Hetzelfde geld voor een Golden Hour foto waarbij de gehele foto precies de juiste rood, geel of oranje tinten krijgt.

Wanneer de update met deze tool actief wordt heeft Adobe niet aangegeven, maar dat hij er komt is zeker.

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen voor je opgesteld om je te helpen de beste camera voor jou te kiezen

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Tags:

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0