Waarom-je-kiest-voor-cameradeals-vinkjes
Wij zijn door Kamera-Express.nl gekozen als één van de top-20 fotografieblogs!

Sony brengt Airpeak drone uit in voorjaar van 2021

blank
blank

Sony gaat zich mengen in de drone markt en wil in de lente van 2021 hun eerste drone uitbrengen. Met ‘Airpeak’ gaat Sony ‘3R technologie’ gebruiken en daarmee proberen de concurrentie af te troeven. 

Het wordt een lange en zware weg voor Sony, want concurrentie onder drones is al groot en de beste drones van dit moment worden bijna allemaal door DJI afgeleverd.

De 3R technologie die Sony gaat gebruiken staat voor ‘Reality, Real time and Remote’. Sony heeft een lange weg te gaan en de drones moeten wel heel bijzonder worden om een groot marktaandeel te krijgen. Hoewel Sony een van de beste camera’s maakt voor telefoons, hebben ze in die markt maar een aandeel van 1 procent. Wellicht gebeurt hetzelfde met de drones, maar dat weten we pas over een paar jaar.

To the Top of Creativity

Sony laat doorschemeren dat gebruik gaan maken van AI en daarmee het potentieel van de mens kunnen uitbreiden. Wat dat precies inhoudt is niet duidelijk, maar we worden er wel enthousiast van.

Het doel van de Airpeak drones is om vooral filmmakers te ondersteunen in het maken van shots die tot nu toe nog niet mogelijk waren. Sony zal een groep van professionals opstellen die de drones gaan proberen en voorzien van feedback.

De beste DJI deals van dit moment

Wat is CameraDeals.be?

Wij van CameraDeals.be vinden voor jou de beste camera en objectief prijs in Nederlandse en Belgische webshops. Onze website is 100% onafhankelijk en wij vergelijken prijzen, schrijven reviews en artikelen met tips en camera informatie. Daarbij geven we je het laatste nieuws op camera en fotografie gebied. Op die manier helpen wij bij het vinden en kopen van de beste lens, camera en accessoires. Ga naar het camera overzicht om het volledige aanbod van lenzen, camera’s en accessoires te vinden. Voeg ze toe aan je favorieten of vergelijk eigenschappen in de camera vergelijker.

CameraDeals bestaat dankzij jou! Wanneer je via een van onze links een product koopt, ontvangen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit heeft geen effect op de prijs van het product. Dank je wel!

De beste camera’s en drones van dit moment

Beste-lijsten-omslag-330

Bekijk onze Top- en beste lijsten en zie wat de beste camera van dit moment is.

Camera keuzehulp

We hebben een aantal handige gidsen en artikelen opgesteld om te helpen bij het kiezen van de beste camera voor jou

Tips-voor-het-kiezen-van-een-camera-en-vergelijken-van-prijzen-364

Weet je niet wat wel of niet belangrijk is bij het uitzoeken van een camera? Lees onze camera kies-tips gids en je bent helemaal bij!

Camera Termen Woordenboek | CameraDeals.be

Er worden allerlei camera termen en woorden gebruikt, maar het is niet gek als je soms niet weet wat ze betekenen. In ons woordenboek leggen we de meest voorkomende camerawoorden voor je uit.

Welke-camera-past-bij-mij Camera Deals

Wil je eerst uitzoeken welk type fotograaf jij bent en welke camerasoort bij je past? Bekijk dan ons camerasoort kiezen stappenplan.

Camera online (uit het buitenland) kopen veilig?

Is het veilig om camera’s vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk te kopen? Ja! Je kan daar meer over lezen in ons uitgebreide artikel over camera’s online kopen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen en camera deals in je inbox!

blank

CameraDeals.be logo

Nieuws en recente posts

Wij horen heel graag wat jij er van vindt!

Laat een reactie achter

Camera Deals
CameraNu Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0